Ajankohtaista jäsenasiaa

Ajankohtaista jäsenasiaa

 

LIITY MUKAAN AKTIIVISEN MUURAME GOLFSEURA RY:N JÄSENEKSI! 

Jäsenenä nautit useista seuran jäseneduista! Tutustu jäsenetuihin-ja ohjeisiin TÄÄLLÄ ja liity mukaan täyttämällä JÄSENHAKEMUSLOMAKE. Käsittelemme jäsenhakemuksesi 1-3 arkipäivän kuluessa. 

Vuoden 2019 jäsenmaksut

Aikuiset 98€ 

Opiskelijat 68€ 

Juniorit (s. 1998 tai myöhemmin) 42€ 

 

JÄSENMAKSUT LASKUTETAAN TAMMIKUUSSA, TARKISTATHAN YHTEYSTIETOSI 

Tulemme laskuttamaan vuoden 2019 jäsenmaksut 22.1.2019. Tarkistathan 15. tammikuuta mennessä että yhteystietosi ovat ajantasaiset. Voit tarkistaa ja muuttaa yhteystietosi kätevimmin kirjautumalla NexGolfiin osoitteessa https://mgs.nexgolf.fi/mgs  tai ilmoittamalla muutoksesta sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi.

  • OPISKELIJA, sinun tulee toimittaa 15.1.19 mennessä kopio voimassa olevasta opiskelijakortistasi (tai läsnäolotodistuksestasi), jotta myönnämme sinulle huokeamman opiskelijan jäsenmaksun. Huomioithan, että alle 21-vuotiaiden juniorien jäsenmaksu on opiskelijajäsenmaksua edullisempi. Jos todistusta ei toimiteta, olet velvoitettu maksamaan aikuisen jäsenmaksun ja maksu on rästissä niin kauan kunnes olemme todistuksen saaneet. Voit lähettää todistuksen sähköpostin liitteenä tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Myös valokuva käy.

  • JÄSENYYDEN IRTISANOMINEN, ilmoitathan seurasta eroamisesta sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Vastaanotettuamme tiedon, katsomme sinut eronneeksi seurastamme ja vältyt turhilta karhukirjeiltä.

  • SEURAA VAIHTAVA, merkitsethän jäsenhakemukseen edellisen jäsenseurasi ja jäsennumerosi, niin haemme tasoitushistoriasi suoraan edellisestä jäsenseurastasi. Suosittelemme toimimaan niin, että liityt ensin uuteen seuraan ja eroat sitten vasta vanhasta seurastasi. Eroamisilmoitukset on jokaisen tehtävä itse, emme voi hoitaa niitä puolestanne. Voit olla myös jäsenenä useammassa seurassa yhtä aikaisesti.  
  • OLETKO PALAAMASSA TAKAISIN JÄSENEKSI?  Mikäli olet ollut aiemmin Muuramen Golfseuran jäsen, mutta et edellisellä kaudella - ilmoitathan jäsentietojen aktivoimiseksi uudelleenliittymisestäsi sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. 

HUOM! Liittymismaksukäytäntömme on poistunut, joten passiivijäsenyysvaihtoehtoa ei ole enää tarjolla. Jäseneksi pääsee halutessaan takaisin ilman erillistä liittymismaksua.

 

SÄHKÖINEN LASKUTUS 

Mikäli olet vastaanottanut laskut vielä tähän saakka paperisena, säästääksemme yhteistä aikaa, vaivaa ja kulua suosittelemme valitsemaan ympäristöystävällisen  sähköisen laskun. Muutos on hyvä tehdä nyt ennen jäsenlaskujen 2019 lähettämistä. 

Sähköinen lasku on turvallinen ja nykyaikainen, arkea helpottava tapa ja voit ottaa laskut vastaan ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen lasku on myös ympäristöystävällinen, koska paperitulostetta ei synny.

Laskutustavan muuttaminen on helppoa:

Kirjaudu NexGolfiin >Oma Nexgolf >Omatasetukset> Selaa sivua alas kohtaan "Haluatko vastaanottaa laskut sähköisesti" Valitse kyllä.
> Sivun alimpana "Tallenna Asetukset" 
Muista myös tarkistaa, että tiedoissasi on varmasti toimiva email osoite.
Suosittelemme että tarkastat jäsentietojen osiot läpi ja muokkaat oletusvalinnat toiveittesi mukaisiksi.

Mikäli salasanasi / jäsennumerosi on unohtunut tai haluat ilmoittaa yhteystietojesi muutoksesta suoraan toimistoomme - olethan Tanjaan yhteydessä p. 050 431 8383 tai email tanja.kauppinen@muuramegolf.fi

 

PUKINKONTTIIN

Vielä ehdit tekemään itselle ja pukinkonttiin Pro Shopistamme. 

21.12.2018 saakka joulualessa on paljon tuotteita, osa jopa -70%

Kuvahaun tulos haulle christmas golf

 

MUISTA HYÖDYNTÄÄ VANHENEVA LIIKUNTAETU! 

Ethän unohda käyttää liikuntaetuasi. Jos vuoden vaihteessa vanhentuvia liikuntaseteleitä löytyy vielä taskusta tai 31.12.2018 vanhentuvaa liikuntaetua maksukortilta ja kännykästä, kannattaa hyödyntää ne nyt! Kassapalvelut ovat klubilla auki 21.12. saakka. Etänä palvelemme vielä myös 27.-28.12.2018.

Voit ostaa liikuntaedullasi esimerkiksi sarjakortin Hutungin talviharjoittelutilaan, ensi kauden green fee lahjakortin sekä rangepoletteja / rangenappilatauksia, jotka käyvät ensi vuonna palloautomaattiimme.

Klubin aukioloaikojen ulkopuolella voit yhteisestä sopimuksesta ja omalla vastuullasi postittaa liikuntasetelit klubille tai jättää viestisi kera ne lukolliseen postilaatikkoomme. Suurin osa liikuntarahamaksuista on hoidettavissa kätevästi myös etänä. Olethan yhteydessä. 

Meillä voit maksaa aktiivisen liikuntasuorituksen Smartumin sähköisenä saldona, korttimaksulla, kännykkämaksulla ja perinteisenä setelinivaskana. Edenred-kortilla (aiemmin Ticket Duo®) ja liikunta- ja kulttuurisetelillä eli Virikesetelillä ja mobiilimaksulla. Tyky kuntoseteleillä ja Tyky Online- palvelulla, ePassilla sekä Eazybreak mobiililiikuntasetelillä.

 

Kuvahaun tulos haulle Korttimaksu Kännykkämaksu Verkkomaksu Liikunta- ja kulttuuriseteliKuvahaun tulos haulle Korttimaksu Kännykkämaksu Verkkomaksu Liikunta- ja kulttuuriseteliKuvahaun tulos haulle Korttimaksu Kännykkämaksu Verkkomaksu Liikunta- ja kulttuuriseteli

Kuvahaun tulos haulle Korttimaksu Kännykkämaksu Verkkomaksu Liikunta- ja kulttuuriseteliKuvahaun tulos haulle Korttimaksu Kännykkämaksu Verkkomaksu Liikunta- ja kulttuuriseteli

Lähettänyt

Jaa: