eBirdie-sovellus

eBirdie-sovellus


Suomen Golfliitto on luopunut perinteisistä muovisista jäsenkorteista. Golfseurojen jäsenille ei siis enää jaeta muovista jäsen- ja tasoituskorttia. Sen korvaa älypuhelimeen ladattava eBirdie-sovellus. 

Jäsenkorttisovellus eBirdie ladattavissa TÄÄLLÄ.

Sovellus toimii iOS- ja Android-käyttöjärjestelmän puhelimissa. Tasoitustieto päivittyy puhelimeen automaattisesti. Sovelluksen käyttö on ilmaista, eikä sovelluksen lataaminenkaan maksa.  


>> Kuinka lataat ja asennat sovelluksen?

Hyvät kirjalliset ohjeet sekä ohjevideot ovat osoitteessa ebirdie.fi

>> Asiakastukeen pääset suoraan tästä linkistä: https://ebirdie-fi.zendesk.com/hc/fi


Mikäli et voi ladata sovellusta puhelimeesi

(esim. Windows- puhelimet tai ei lainkaan älypuhelinta)

Ei huolta. Kotimaassa ei erillisiä jäsen-/tasoitustodistuksia tarvitse lainkaan, sillä jokainen kenttä voi tarvittaessa tarkistaa jäsentiedot valtakunnallisesta verkkotietopalvelusta ja mm. NexGolf tarkistaa varauksentekohetkellä automaattisesti, että maksut ovat pelaajalla kunnossa kotiseurassaan.

Mikäli olet menossa ulkomaille pelaamaan, voit pyytää kotiseuraasi lähettämään sinulle sähköpostitse PDF-muotoisen tasoitustodistuksen, jonka voit tarvittaessa itse tulostaa.

Pyynnöt osoitteeseen caddiemaster@muuramegolf.fi.

Pyydättehän erillisiä tasoitustodistuksia vain siinä tapauksessa, että olette menossa ulkomaille pelaamaan, ettekä joko voi ladata eBirdietä puhelimeenne tai tiedätte, että eBirdie -sovellus ei jostain syystä kelpaa ko. kentällä (vaikka onkin Suomen Golfliiton virallinen jäsen- ja tasoitustodistus).

 


Vuoden 2020 sähköiset jäsenkortit tulevat voimaan 1.4.2020

Viimevuotinen mobiilijäsenkortti on voimassa 31.3.2019 asti. Huhtikuun alusta (1.4.2020) alkaen jäsenkortti näkyy sovelluksessa aktiivisena vain niille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle 2020.


Miten käytän eBirdie-sovellusta ulkomailla?

Sovelluksessa tiedot näkyvät englanniksi, joten se käy myös ulkomailla jäsen- ja tasoitustodistuksesta. Voit käyttää sovellusta ulkomailla aivan normaalisti. Sovellusta ja sen jäsenkorttiominaisuutta voi käyttää ulkomailla myös offline-tilassa, jolloin vältyt mahdollisilta datamaksuilta. Ellei sinulla ole eBirdie-sovellusta, voit pyytää kotiseurastasi (sähköpostitse) tulostettavan tasoitustodistuksen matkaasi varten.

(lähde: Golfliitto)


>> Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

 

 


Löydät jäsenlaskusi

Kirjautumalla tunnuksillasi suoraan NexGolf –ohjelmaan (heti etusivulla kirjauduttuasi sisään). Sisäänkirjautumisessa kysytään jäsennumeroasi.

JÄSENNUMERO 

  • Jos olet Muuramen Golfseura ry:n jäsen, kirjaudu jäsennumerollasi. Jäsennumerossa on aina 1-4 lukua. 

SALASANA 

  • Jäsenillä ja asiakkailla oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 03.11.1964. Matin oletussalasana on 'MaMe03'. Kirjainten koko on merkitsevä. 

 

Lähettänyt

Jaa: