eBirdie

eBirdie

eBirdie on Suomen Golfliiton, liiton alaisten jäsenseurojen sekä niiden jäsenten golfsovellus ja virallinen jäsenkortti. eBirdiestä löydät kaiken golfarin tarvitseman tiedon tasoituksesta, säännöistä ja jäseneduista. Viestit kotiseuralta ja Golfliitolta kertovat ajankohtaisista uutisista ja kenttäopas auttaa löytämään tiesi Suomen golfkentille.

eBirdien uusi tuloskortti on 1.4.2021 alkaen mScorecard 

Lue lisää >> https://golf.fi/pelaajalle/ebirdien-uusi-tuloskortti-on-mscorecard/

Golf CameBook 

Käytämme suurimmassa osassa kilpailujamme GameBookin tulospalvelua.  Ohessa ohjeet tasoituskierroksen täyttämisestä GameBookia käyttäen >> https://www.muuramegolf.fi/ajankohtaista/tasoituskierroksen-syottaminen-mobiilissa-golf-gamebookin-kautta/


Kattavat tasoitusominaisuudet

Suomi siirtyi helmikuussa 2020 maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmään (WHS). Pelaaja näkee eBirdiestään vaivattomasti voimassaolevan tasoituksensa, ja lisäksi tasoitus- ja kierroshistoriansa Tasoitus-ikonin alta.

Siirtymää varten pelaajien tasoitushistoriaa kerättiin seurajärjestelmiltä. Pelaajien päivitetty WHS-tasoitus  perustui tämän tasoitushistorian saatavuuteen.

Lisää WHS-tietoa ja tasoituksen laskentaan liittyviin kysymyksiin liittyvää tietoa TÄÄLTÄ.

Voit pelata virallisen tasoituskierroksen sovelluksen tuloskorttia käyttäen. Uusi tasoituksesi päivittyy yön aikana, ja on nähtävillä eBirdiessä ja seurajärjestelmissä seuraavana aamuna.

Suomen Golfliitto on luopunut perinteisistä muovisista jäsenkorteista. Golfseurojen jäsenille ei siis enää jaeta muovista jäsen- ja tasoituskorttia. Sen korvaa älypuhelimeen ladattava eBirdie-sovellus. 

Jäsenkorttisovellus eBirdien lataaminen on helppoa

eBirdie toimii iOS- ja Android-laitteilla ja sen voi ladata App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista. Kun sovellus on ladattu puhelimeen, täytä vain jäsentietosi aloitusnäyttöön:

  • Seura alasvetovalikosta
  • Jäsennumerosi
  • Tunnuksesi on etu- ja sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta sekä syntymävuotesi

 

 

Myös mScorecardin peliominaisuudet ja tasoituskierroksen pelaaminen ovat pelaajien käytössä kätevästi Pelaa-napin kautta. Huomaathan että molemmat sovellukset (eBirdie ja mScorecard) täytyy olla ladattuina sujuvan käyttökokemuksen takaamiseksi


 Vuoden 2021 sähköiset jäsenkortit tulevat voimaan 1.4.2021

Viimevuotinen mobiilijäsenkortti on voimassa 31.3.2020 asti. Huhtikuun alusta (1.4.2021) alkaen jäsenkortti näkyy sovelluksessa aktiivisena vain niille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle 2021.


Miten käytän eBirdie-sovellusta ulkomailla?

Sovelluksessa tiedot näkyvät englanniksi, joten se käy myös ulkomailla jäsen- ja tasoitustodistuksesta. Voit käyttää sovellusta ulkomailla aivan normaalisti. Sovellusta ja sen jäsenkorttiominaisuutta voi käyttää ulkomailla myös offline-tilassa, jolloin vältyt mahdollisilta datamaksuilta. Ellei sinulla ole eBirdie-sovellusta, voit pyytää kotiseurastasi (sähköpostitse) tulostettavan tasoitustodistuksen matkaasi varten.

(lähde: Golfliitto

>> Lue  lisätietoja ja usein kysytyt kysymykset >> UKK – Usein kysytyt kysymykset


Tarvitsetko apua? Asiakastuki auttaa!

Pelaajan asiakastuki: ebirdie@golf.fi 

 


Löydät jäsenlaskusi

Kirjautumalla tunnuksillasi suoraan NexGolf –ohjelmaan (heti etusivulla kirjauduttuasi sisään). Sisäänkirjautumisessa kysytään jäsennumeroasi.

JÄSENNUMERO 

  • Jos olet Muuramen Golfseura ry:n jäsen, kirjaudu jäsennumerollasi. Jäsennumerossa on aina 1-4 lukua. 

SALASANA 

  • Jäsenillä ja asiakkailla oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 03.11.1964. Matin oletussalasana on 'MaMe03'. Kirjainten koko on merkitsevä. 

 

Lähettänyt

Jaa: