Golfkauden 2020 pelioikeusmyynti alkaa pian verkkokaupastamme!

Golfkauden 2020 pelioikeusmyynti alkaa pian verkkokaupastamme!

 

Palvellaksemme pelaajia ja osakkaita entistäkin paremmin uudistimme pelioikeusvälityskäytänteitämme huomioiden mm. yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset henkilötietojen käsittelyn säännökset. Uudistuksella vastattiin myös pelaajien tarpeisiin, sillä pelioikeusmaksuun käytetään tänä päivänä aiempaa enemmän liikuntarahaa, joita yksityishenkilöt eivät voi vastaanottaa.

Mahdollistaaksemme monipuolisempien maksutapojen käytön pelaajille ja tarjotaksemme mahdollisuuden liikuntarahalla maksamiseen kaikille halukkaille, tulemme aiemmasta poiketen välittämään pelioikeudet verkkokaupastamme. Verkkokauppa avautuu helmikuun 2020 alkupuolella!

Pelioikeuden 2020 voit hankkia kätevästi verkkokaupastamme ympäri vuorokauden. Voit valita  maksutavaksi mm. verkkopankin, korttimaksun tai Collector-laskun tai Collector-osamaksun. Kun ostos on maksettu, pelioikeus saadaan voimaan saman tien ja pelit voivat alkaa heti kentän avautuessa. 

Mikäli haluat käyttää pelioikeuden maksuun liikuntarahaa, maksaa pelioikeuden lahjakortilla tai usean eri maksutavan yhdistelmillä, tulee sinun tehdä verkkokaupastamme sitova pelioikeustilaus. Tällöin maksat heti varausmaksun 30e ja loppuosan maksutavan-ja maksut sovit toimistomme kautta. Varausmaksua ei palauteta mikäli tilaus perutetaan Muurame Golfista riippumattomista syistä. Varausmaksun voi maksaa verkkaokaupan tarjoamilla maksutavoilla ( ei liikuntaedulla).

Tervetuloa ostoksille!

Muurame Golf -pelioikeus_ei hintaa.jpg

Lähettänyt

Jaa: