Hallituksen uuden puheenjohtajan Marjo Salmenkiven esittely ja tervehdys

Hallituksen uuden puheenjohtajan Marjo Salmenkiven esittely ja tervehdys

 

Muurame Golf Oy:n varsinaisessa yhtiökokouksessa 12.3.2020 valittiin yhtiön hallitukseen Janne Fors, Tomi Hakkarainen, Jukka Kaistinen, Matti Luhtanen, Sari Liukkonen, Paavo Luukkonen, Petri Maaniemi, Jarmo Parviainen ja Marjo Salmenkivi.

Yhtiökokouksen jälkeisessä hallituksen järjestäytymiskokouksessa yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Marjo Salmenkivi. Ohessa Marjon esittely ja tervehdys.

 

IMG_20200312_213701-01 (002).jpeg

 

Hieman alkuun muutama sananen itsestäni. Olen ensimmäisen kerran kokeillut golfia 1990-luvun alussa tyhy-tapahtumassa. Tuolloin totesin, että golf ei ole koskaan minun lajini. Toisin kuitenkin kävi.

Olen pitkäaikainen Muuramen golfyhteisön aktiivi. Aloitin golfin vanhalla Riihivuoren kentällä vuonna 2000. Heti alusta alkaen olen ollut mukana talkootyössä. Kun nykyinen kenttä avattiin, olin perustamassa naistoimikuntaa, joka kehittäisi naisille suunnattua toimintaa. Muuramen golfseuran hallituksessa olen ollut yli kymmenen vuotta ja useamman vuoden ajan olen ollut seuran varapuheenjohtaja. Aktiivista osallistumistani on ohjannut, että aina voi pyrkiä parempaan ja toimintaa pitää kehittää.

Uutena Muurame golf Oy:n hallituksen puheenjohtajana haluan jatkaa aikaisempien puheenjohtajien hyvin viitoittamalla tiellä. Lämmin kiitos vielä kerran Helinin Eskolle mittavasta ja hyvästä työstä osakeyhtiön hyväksi!

Koronavirus aiheuttaa epävarmuutta tällä hetkellä. Meidänkin pitää yhtiönä varautua ja tehdä suunnitelmia eri tilanteiden varalle ja arvioida riskejä. Tästäkin huolimatta olen luottavaisin mielin, koska osakeyhtiön talous on vakaa.  Jotta voimme ennakoida tulevia asioita entistäkin paremmin, haluan tuoda oman panokseni suunnitelmallisuuden vahvistamiseen. Strategiatyö on aloitettu ja pitkänajan investointisuunnitelma on työn alla.  Tulemme myös rakentamaan osakeyhtiölle viestintä- ja markkinointisuunnitelman. Jatkuva tavoitteellinen kehittäminen takaa sen, että olemme jatkossakin Keski-Suomen johtava golfyhteisö.

Hyvä palvelu on golfyhteisömme tärkein käyntikortti. Henkilökunta on asiakkaita varten ja tavoitteenamme on laadukkaan asiakaskokemuksen tuottaminen niin omille kuin vieraspelaajillekin. Oikeat rekrytoinnit ja hyvä perehdytys työtehtäviin tukevat tätä.

Haluan vaalia golfyhteisön rentoa ja lämminhenkistä ilmapiiriä. Toivon, että jatkossakin meillä kaikilla on golfkentällä kohtaamisia, jotka jättävät positiivisen muistijäljen sisimpäämme.

Kuuntelen mielelläni ajatuksianne, olkaa yhteydessä tai tulkaa juttelemaan, kun kentällä törmätään!

Pitäkää huolta itsestänne!

 

Marjo Salmenkivi

Lähettänyt

Jaa: