Jäsenmaksut 2019 on laskutettu

Jäsenmaksut 2019 on laskutettu

Vuoden 2019 jäsenmaksut on laskutettu 22.1.2019. Jäsenlaskun eräpäivä on 15.2.2019.

Sähköisen laskun valinneet saavat laskun tiedot suoraan sähköpostiinsa ja NexGolf ohjelmaan kirjautumalla. Sähköpostiviestissä on tiedot jäsenmaksun maksamista varten sekä linkki PDF laskuun. Perinteisen paperilaskun valinneille lasku saapuu postitse lähiaikoina.

 

Vuoden 2019 jäsenmaksut:

Aikuiset 98€ 

Opiskelijat 68€ 

Juniorit (s. 1998 tai myöhemmin) 42€ 

 

Jäsenlasku kateissa?

1.Tarkistathan ettei sähköpostiviesti ole mennyt roskapostilaatikkoon.

2. Kirjaudu NexGolfiin osoitteessa https://mgs.nexgolf.fi/mgs omilla tunnuksillasi, löydät palvelusta avoimena olevat laskusi heti etusivulta.

3. Ongelmatilanteissa tarvittaessa yhteys sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi.

Ovathan yhteystietosi ajan tasalla? Voit tarkistaa omat yhteystietosi NexGolfin kautta tai ilmoittaa muuttuneet yhteystiedot sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi

OPISKELIJA, sinun tulee toimittaa ensin kopio voimassa olevasta opiskelijakortistasi (tai läsnäolotodistuksestasi), jotta myönnämme sinulle huokeamman opiskelijan jäsenmaksun. Huomioithan, että alle 21-vuotiaiden juniorien jäsenmaksu on opiskelijajäsenmaksua edullisempi. Jos todistusta ei toimiteta, olet velvoitettu maksamaan aikuisen jäsenmaksun ja maksu on rästissä niin kauan kunnes olemme todistuksen saaneet. Voit lähettää todistuksen sähköpostin liitteenä tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Myös valokuva käy.

JÄSENYYDEN IRTISANOMINEN, ilmoitathan seurasta eroamisesta sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Vastaanotettuamme tiedon, katsomme sinut eronneeksi seurastamme ja vältyt turhilta karhukirjeiltä. Vastaamme sähköpostiisi vahvistaen jäsenyyden irtisanomisen. Olet aina tervetullut takaisin MGS:n jäseneksi!

SEURAA VAIHTAVA, merkitsethän jäsenhakemukseen edellisen jäsenseurasi ja jäsennumerosi, niin haemme tasoitushistoriasi suoraan edellisestä jäsenseurastasi. Suosittelemme toimimaan niin, että liityt ensin uuteen seuraan ja eroat sitten vasta vanhasta seurastasi. Eroamisilmoitukset on jokaisen tehtävä itse, emme voi hoitaa niitä puolestanne. Voit olla myös jäsenenä useammassa seurassa yhtä aikaisesti.  

OLETKO PALAAMASSA TAKAISIN JÄSENEKSI?  Mikäli olet ollut aiemmin Muuramen Golfseuran jäsen, mutta et edellisellä kaudella - ilmoitathan jäsentietojen aktivoimiseksi uudelleenliittymisestäsi sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. 

HUOM! Liittymismaksukäytäntömme on poistunut, joten passiivijäsenyysvaihtoehtoa ei ole enää tarjolla. Jäseneksi pääsee halutessaan takaisin ilman erillistä liittymismaksua.


Laskutustavan valinta

Säästääksemme yhteistä aikaa, vaivaa ja kulua suosittelemme valitsemaan ympäristöystävällisen, paperittoman sähköisen laskun. Sähköinen lasku on turvallinen ja nykyaikainen, arkea helpottava tapa ja voit ottaa laskut vastaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Laskutustavan muuttaminen on helppoa:

Kirjaudu NexGolfiin >Oma Nexgolf >Omatasetukset> Selaa sivua alas kohtaan "Haluatko vastaanottaa laskut sähköisesti" Valitse kyllä.
> Sivun alimpana "Tallenna Asetukset" 
Muista myös tarkistaa, että tiedoissasi on varmasti toimiva email osoite.
Suosittelemme että tarkastat jäsentietojen osiot läpi ja muokkaat oletusvalinnat toiveittesi mukaisiksi.

Ongelmia kirjautumisessa?

NexGolf käyttäjätunnuksesi on jäsen- tai asiakasnumerosi. Voit tiedustella unohtunutta tunnusta toimistostamme.

Mikäli salasanasi / jäsennumerosi on unohtunut, voit tilata itsellesi uuden salasanan sähköpostiisi kirjautumissivun ”Unohtuiko salasana?” -linkistä. Sinulta kysytään jäsen-/asiakasnumero ja sähköpostiosoite, joiden tulee vastata jäsentietoihin tallennettuja tietoja. Tämän jälkeen järjestelmä luo sinulle satunnaisen salasanan ja lähettää sen sähköpostiosoitteeseesi. Jos viestiä ei kuulu, tarkista roskapostilaatikkosI.

Yhteys toimistoomme:

Tanja Kauppinen

p. 050 431 8383

 tanja.kauppinen@muuramegolf.fi

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET