Kesätöihin Muurame Golfiin

Kesätöihin Muurame Golfiin

 

 

 

Kevät ja uusi golfkausi lähestyy!


Haemmekin Muurame Golfiin tulevalle golfkaudelle 2020 työntekijöitä caddiemasterin tehtävään ja kenttätöihin. Tutustu tarkemmin haettaviin tehtäviin ja laita hakemus paikkasi viheriön laidalta heti tulemaan tai jos tiedät sopivan henkilön, vinkkaathan ilmoituksestamme. 

Voit lähestyä meitä aina myös avoimella hakemuksella, mikäli juuri nyt avoimeksi ilmoitetut toimenkuvat eivät vastaa etsimääsi työtä.

 

CADDIEMASTER

Nyt haussa tulevan kauden parhaat asiakaspalvelijat sillä haemme joukkoomme lisävahvistusta osa- ja kokoaikaisiksi caddiemastereiksi. Caddiemasterin monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, kilpailujen tulospalvelun hoito, tasoituskierrosten kirjaaminen, kassatyöskentely, tilitykset ja golftapahtumien järjestelyihin osallistuminen sekä asiakasviestintä ja asiakaspalvelutehtävät. Työnkuvaan kuuluu myös pro shopin tuotemyynti sekä mm. klubin siisteydestä huolehtiminen ja avustavat kahvilan tarjoilutehtävät.

Caddiemaster on klubimme käyntikortti ja tärkeä osallinen iloisen ilmapiirin luojana. Toivommekin hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteista asennetta työhön, vastuunkantoa ja kykyä mukautua hektiseenkin työrytmiin. Edellytämme hakijoilta golfin lajituntemusta, tietoteknistä osaamista sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi kokemus caddiemasterin työstä sekä kassa- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan aina eduksi. Arvostamme myös NexGolf-ohjelman aiempaa tuntemusta, kielitaitoa ja hygienia- ja anniskelupassien suorittamista. Hakijoilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää.

 


KENTÄNHOITAJA / HUOLTOMEKAANIKKO

Kentänhoitajaksi on etsinnässä reippaita, oma-aloitteisia ja ulkotyössä viihtyviä golfkenttätyöntekijöitä.  Työtehtävät koostuvat kentänhoito- ja kunnostustöistä; ruohonleikkaus, siimaleikkaus ja erilaiset korjaus- ja muutostoimista. Haemme lisäksi yhtä kentänhoitajaa myös osin huoltomekaanikon töihin. Työvuorot alkavat varhaisaamuisin, töitä tehdään tarvittaessa myös kahdessa vuorossa.Työaika on arkisin n. klo 6 – 14. Lisäksi töitä on välillä myös viikonloppuisin. Aikaisempi kokemus alasta eduksi, mutta ei välttämätön. Hakijoilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää.

 

RANGEN HOITAJA

Haemme aamuvirkkua, oma-aloitteista ja ulkotyössä viihtyvää nuorta kesäksi rangen hoitotöihin, kuten rangepallojen keruuseen ja muihin kentänhoidon avustaviin töihin. Työ on sopiva nuorelle jolla on mönkijäkortin ajoon oikeuttava kortti ja joka haluaa työllistyä kesäksi vain osa-aikaisesti. Edellytämme hakijalta vähintään 15 vuoden ikää ja reipasta asennetta. Rangen hoitotyöt ajoittuvat arkisin varhaisaamuun klo 05-09 ja lauantaisin ajalle 20-24. Viikkotyöaika n. 12-16h.


Työn kesto määräytyy golfsesongin mukaan välille huhti-lokakuu. Arvoistamme valmiutta työskennellä koko kauden ajan mutta myös lyhyemmät kesätyöpätkät ovat mahdollisia. 

Palkkaus golfalan TES tai erillisen sopimuksen mukaan. Töitä tehdään eri vuoroissa ja myös viikonloppuisin.  Alueelle ei pääse julkisilla,  oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön sillä lähimmälle bussipysäkille on n. 4 kilometriä.

 

Muurame Golf tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuuksiamme on aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu. Muurame Golf tarjoaa idyllisen työympäristön, mukavat työkaverit ja monipuolisen työkokemuksen!


HAE NYT!


Kutsumme hakijoita haastatteluihin ja teemme päätöksiä helmikuun aikana, joten toimithan nopeasti. Lähetä hakemuksesi CV:n (ja kuvan) kera 16.2.2020 mennessä sähköpostitse joonas.nieminen@muuramegolf.fi. Kerro hakemuksessasi minkä ajanjakson olisit käytettävissä.

 


 

 

kesätöitä nuorille.jpeg

Muurame Golf tarjoaa muiden työnantajien ohella kesätöitä myös Muuramen kunnan kesätyöhaun kautta. Muurame Golfiin palkataan 6-8 pääsääntöisesti peruskoulunsa päättävää, 15-17v. nuorta kentänhoidon ja piha-alueiden avustaviin töihin sekä kahvilaan.

Lue lisää >> https://www.muurame.fi/nuorten-kesatyohaku-2020-on-kaynnissa

 

 

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

MGS Lyöntipelimestaruus 2016, juniorit ja seniorit

Tuloksia Muuramen Golfseuran juniorien ja seniorien lyöntipelimestaruuskisoista 30.-31.7.2016

Kisainfo: MGS Lyöntipelimestaruus 2016, juniorit & seniorit

Kauden seitsemäs Hole-in-One!

Kapteeni Jukka Lohen tiedote 26.7.2016

PELAAJIEN TURVALLISUUS JA PELAAJAN VASTUU OMISTA JÄLJISTÄ!

Naistoimikunta tiedottaa: Lyöntipelimestaruuskilpailut 2016

Toivomme, että mahdollisimman moni lähtisi rohkeasti mukaan pelaamaan ja nauttimaan kisatunnelmasta. Naistoimikunta palkitsee tänäkin vuonna kummassakin sarjassa lahjakorteilla kolme parasta kahden päivän yhteispistebogituloksen tehnyttä.

Ystävyysottelu 10.7. LPG – MGS

Seuran Syysretki Hillside Golffiin 3.9-4.9.2016

Alkeiskurssit kaudella 2016

Huikeita etuja, laadukasta opetusta ja ennen kaikkea mukavat golfopettajat!

Eetu Koivistoisen mitalikahvit klubilla la 9.7.2016 klo 15

Senior Aluetour 5.7.2016 pelattu

SEURAOTTELU HaGK – MGS HARTOLASSA 3.7

Torstain 7.7.2016 Kausistartissa on vielä 3 paikkaa jäljellä!

Senior Aluetour 5.7.2016

Keski-Suomen alue, osakilpailu 2/3. Osallistumisoikeus Suomen Golfseniorit ry:n jäsenillä, joilla on aktiivinen EGA-tasoitus.

Eetu Koivistoinen pronssille junioreiden lyöntipelin SM-kilpailuissa