Koronavirusepidemian varotoimet

Koronavirusepidemian varotoimet

Kootut ohjeet koronaviruksen aiheuttamista varotoimistamme 17.3.2020 (päiv. 24.4.2020).

Tiedotamme mahdollista muutoksista ja päivitämme sivua säännöllisesti tilanteen kehittyessä.

Muurame Golfin toiminnoista säilyy tällä hetkellä suurin osa ennallaan koronaepidemiasta huolimatta. Toimintamme jatkuu siis normaalisti kohti golfkauden 2020 alkua johon on vielä hyvä tovi aikaa. Verkkokauppa, puhelin- ja sähköpostineuvonta toimivat kuten ennenkin ja pelioikeuskauppa on aktiivista.

Minimoidaan asiakaspalvelukontaktit ja mahdollistetaan toiminta myös klubin ollessa suljettuna. Suositaan etämaksamista, laskutusmahdollisuutta ja mäksunvälityspalveluita. Ohjeistammekin jo nyt pelaajia lataamaan Teetime.fi-apin ja aktivoimaan NexPayn käyttöön.  NexPayta voidaan hyödyntää myös kilpailumaksujen maksamiseen niin vieraspelaajille, kuin omille jäsenille, jolloin rahaliikenne voidaan siirtää lähes kokonaan verkkoon. Käytämme aktiivisesti NexGolf laskutuksen rinnalla etämaksun, ennakkomaksun, mobiilimaksamisen ja muiden vastaavien verkkomaksamisen vaihtoehtoja. Tuloskorttien palauttamisesta aiheutuvaa riskiä voidaan pienennetään tukemalla NexGolfin mobiiliratkaisuja, kuten NexGolf-appia ja NexGolf Mobile Scores -palvelua, joilla tuloskortit syötetään ja palautetaan mobiilisti ilman ihmiskontaktia. Pelioikeudella pelaaville mahdollistetaan omatoiminen lähtöajan vahvistus. NexGolf Basic, NexGolf Premium ja NexGolf Premium Club -käyttäjäthän voivat vahvistaa lähtöaikansa kätevästi suoraan NexGolf-apilla.

Epidemian varotoimina pelioikeus ohjeistetaan otettavaksi käyttöön perinteisten paperisten pelilippujen sijaan sähköisenä sarjakorttina. 


Lisäksi varaudumme tarvittaessa toimimaan mm. seuraavin erikoistoimenpitein:

  • Annamme selkeän ohjeistuksen pelaajille ja hekilökunnalle
  • Poistamme haravat  bunkkereista
  • Poistamme tai huputamme pallopesurit ja poistamme kentältä roskakorit 
  • Lipputanko pidetään aina reiässä.
  • Emme tarjoa vuokramailoja pelaajien käyttöön.
  • Huolehdimme, että käsidesiä on tarjolla riittävästi ja mahdollisimman monessa paikassa.
  • Rajoitamme klubitalon käyttöä 4 asiakkaaseen kerrallaan
  • Rajoitamme rangen pelaajamääriä

 

Ajankohtaista tietoa Suomen koronatilanteesta
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Lopuksi on huomiotava että Golf on useaan muuhun toimintaan nähden poikkeusolojen aikaan melko hyvässä asemassa, koska golfkentällä kanssakäyminen rajoittuu usein pieneen ihmisjoukkoon, eivätkä pelaajat tyypillisesti ole läheisessä kanssakäymisessä toistensa kanssa tai käytä samoja välineitä. Nyt kun uudet säännöt vielä mahdollistavat lipun pitämisen reiässä, voitaneen todeta, että golfia pystyy edelleen harrastamaan suhteellisen turvallisesti myös koronaepidemian aikana. 

Pysytään terveinä ja pidetään huolta kanssaihmisistämme!


 

Pyrimme osaltamme vähentämään koronaviruksen leviämistä ja varmistamaan, että ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat etusijalla toiminnassamme.  Varotoimina henkilökuntamme työskentelee aina mahdollisuuksien mukaan etätöissä palvellen pelaajia normaalisti. 

Palvelemme ensisijassa sähköpostitse tai puhelimitse. Palvelemme edelleen sujuvasti ja vaivattomasti mutta vältämme fyysistä tapaamista. Jos asia vaatii, voimme järjestää myös henkilökohtaisen tapaamisen. Tällöin vältämme kättelyä ja noudatamme tarkasti hyvää käsihygieniaa. Välttämättömissä fyysisissä kohtaamisissa pidämme vähintään yhden metrin sosiaalisen etäisyyden.

 

(päiv. 24.4.2020)

Lähettänyt

Jaa: