Muistilista kauden alkuun

Muistilista kauden alkuun

Ovathan maksut kunnossa? Ajanvarausoikeudet lukkiutuvat, mikäli kauden 2020 lasku/laskut ovat erääntyneet.

 

PELIOIKEUSILMOITUKSET

Osakas, olethan muistanut ilmoittaa osakkeesi pelioikeuden käytöstä?

Osakkeenomistajan tulee joka kevät ilmoittaa pelioikeuden käytöstä tai tilata erikseen peliliput/ sarjakortti nettilomakkeella. Pelioikeusasiat onkin hyvä huolehtia kuntoon viimeistään nyt, ennen ajanvarauksen aukeamista ja kentän avausta. Huomioithan että pelioikeusilmoitus tulee tehdä myös siinä tapauksessa, että käytät osakkeen pelioikeuden itse. Varmistaaksesi sujuvan pelikauden startin, ei pelioikeusilmoituksen antamista kannata jättää h-hetkelle kauden ensimmäiseen pelipäivään. Huolehtimalla asiat kuntoon hyvissä ajoin, edesautat omalta osaltasi caddiemasterin ja toimiston työn sujuvuutta ja vältyt itse ruuhkalta sekä ongelmatilanteilta.

Omien ja osakkeen maksujen tulee olla kunnossa Nexgolfissa, jotta ajanvaraus toimii ja jäsenedut ovat käytössä. Maksut tulee hoitaa hyvissä ajoin, sillä maksun kirjautuminen NexGolf palveluun vie 1-2 arkipäivää.

HUOM! Epidemian varotoimina pelioikeus ohjeistetaan otettavaksi käyttöön perinteisten paperisten pelilippujen sijaan vaivattomasti sähköisenä sarjakorttina. 

LUE OHJEET: https://muuramegolf.fi/ajankohtaista/pelioikeuksien-ilmoittaminen/

 

PELIOIKEUDET

Hieno golfkesä tulossa ja pelioikeuksien kauppa käy!

Tällä hetkellä (24.4.2020) verkkokaupassamme on osakkaiden välitykseemme antamia pelioikeuksia jäljellä 12 kpl, joten varmistathan omasi viimeistään nyt.

Kaudelle 2020 huomioitavaa on, että opiskelijoiden pelioikeuksista on poistettu nyt ikärajoitus. Edellytys opiskelijapelioikeudelle on päätoiminen opiskelijastatus ja voimassa oleva sekä maksettu MGS:n jäsenyys.  Lisäksi alle 18-vuotiaalle MGS:n jäsenelle junioripelioikeus maksaa kaudelle 2020 vain 50€!

Toimithan ajoissa, jotta pelioikeuden siirto ehditään tehdä ennen omaa pelikauden avaustasi. Varaa pelioikeuden siirtoon aina 1 arkipäivä, toimisto kirjaa tilattuja pelioikeuksia arkipäivisin klo 9-16. Pelioikeuden saat sujuvimmin tekemällä pelioikeustilauksen verkkokaupassamme.

LUE OHJEET:  https://muuramegolf.fi/ajankohtaista/verkkokauppa-avattu-osta-pelioikeus-kaudelle-2020-nyt/

 

JÄSENMAKSUT JA JÄSENASIAT

Tarkista ajoissa, että kauden 2020 jäsenmaksusi ja muutkin maksusi NexGolfissa ovat kunnossa. Maksuja ei kannata jättää viime tippaan, sillä maksun kirjautuminen NexGolf palveluun vie aina 1-2 arkipäivää!

Jäsenyys ja GoGolf edut

https://muuramegolf.fi/ajankohtaista/mgs-seurajasenyys-sisaltaa-gogolfin-jasenyyden-ja-hio-vakuutuksen/

 

eBirdie

Huhtikuun alusta (1.4.2020) alkaen jäsenkortti näkyy sovelluksessa aktiivisena vain niille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle 2020.  Olethan muistanut päivittää eBirdie sovelluksen?

/ajankohtaista/muistithan-paivittaa-ebirdie-sovelluksen/

 


 

USEIN KYSYTTYÄ :NEXGOLFIIN KIRJAUTUMINEN

https://mgs.nexgolf.fi/mgs

JÄSENNUMERO

  • Jos olet Muuramen Golfseura ry:n jäsen, kirjaudu jäsennumerollasi. Jäsennumerossa on aina 1-4 lukua. 
  • Jos et ole MGS:n jäsen, NexGolf-ympäristössä olet Asiakas. Asiakasnumerossa (asiakkaan jäsennumero) on aina viisi numeroa

SALASANA

  • Jäsenillä ja asiakkailla oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 03.11.1964. Matin oletussalasana on 'MaMe03'. Kirjainten koko on merkitsevä.
  • Yrityksillä on oletussalasana yrityksen Y-tunnus. Mikäli asiakasrekisterissä ei yrityksen Y-tunnusta ole, on näissä tapauksissa salasana unknown

Kun olet kirjautunut NexGolfiin pääset profiilisi etusivulle. Aivan ensimmäiseksi käy päivittämässä yhteystietosi. Profiilin oikeassa yläkulmassa on avoimen riippulukon symboli. Siirtämällä kursorin sen päälle, tulee alasvetovalikko jonka toinen kohta on: HENKILÖTIEDOT & ASETUKSET

Suosittelemme vaihtamaan oletussalasanan heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.ASIAKASOHJE NEXPAY MAKSUTAVALLE:

Aiemman NexGolf laskujen erämaksun tilalla käytössä on NexGolfiin oman NexPay-pohjainen maksuvaihtoehto laskuille. Löydät laskun PDF-tulostuspainikkeen alapuolelta painikkeen, jolla voit halutessaan maksaa laskun NexPayta käyttäen. NexPay-veloitus tehdään käyttäjän luottokortilta. Mikäli käyttäjällä ei ole vielä NexPayta käytössään, sen voi helposti ottaa käyttöön Oma NexGolf-osion Omissa asetuksissa.
Maksu veloitetaan pelaajan määrittämältä luottokortilta ja se kuittautuu saman tien maksetuksi. Checkout tilittää kentän osuuden sopimuksen mukaisesti tilillemme. Luottoyhtiö veloittaa NexPay-suorituksen asiakkaalta luottokorttilaskulla, eli asiakas voi halutessaan jakaa suorituksen osiin maksamalla vain sopimusehdoissaan määritellyn minimiosan luottokorttilaskustaan.
 
Jäsen- tai vastikemaksua ei voi maksaa liikuntarahalla.

 

LISÄINFOA JA HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ  jäsen- ja asiakastiedotteissamme:

20.3.20 https://mailchi.mp/c3ce35d2a9da/tiedote-muurame-golfista-20200320

24.4.20 https://mailchi.mp/2addddc9a4d7/muuramegolf-kentta-avataan-30-4-2020

 

 

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET