Muurame Golf hakee caddiemasteria ja kenttähenkilökuntaa

Muurame Golf hakee caddiemasteria ja kenttähenkilökuntaa

 

Muurame Golf tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka yhteisön nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuutenamme onkin aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Haemme Muurame Golfiin tulevalle golfkaudelle 2019 työntekijöitä kentälle ja caddiemasterin toimeen. Tutustu tehtäviin ja laita hakemus paikkaasi viheriön laidalta heti tulemaan.

 

CADDIEMASTER 

Caddiemaster on golfklubimme käyntikortti ja tärkeä osanen iloisen ilmapiirin luojana. Toivommekin hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteista asennetta työhön, vastuunkantoa ja kykyä mukautua hektiseenkin työrytmiin.

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, kilpailujen tulospalvelun hoito, tasoituskierrosten kirjaaminen, kassatyöskentely, tilitykset ja golftapahtumien järjestelyihin osallistuminen sekä asiakasviestintä ja asiakaspalvelutehtävät. Työnkuvaan kuuluu myös pro shopin tuotemyynti sekä mm. klubin siisteydestä huolehtiminen ja avustavat kahvilan tarjoilutehtävät.

Edellytämme hakijoilta golfin lajituntemusta, tietoteknistä osaamista sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi kokemus caddiemasterin työstä, NexGolf-ohjelman tuntemus sekä kokemus kassa- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan aina eduksi.

 

KENTÄNHOITAJA

Kentänhoitajaksi on etsinnässä aamuvirkkuja, reippaita, oma-aloitteisia ja ulkotyössä viihtyviä golfkenttätyöntekijöitä. Työaika on arkisin n. klo 6 – 14. Lisäksi töitä on välillä myös viikonloppuisin. Aikaisempi kokemus alasta eduksi, mutta ei välttämätön.


Palkkaus: Golfalan TES tai erillisen sopimuksen mukaan. Töitä tehdään eri vuoroissa ja myös viikonloppuisin. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja sopimuksen mukaan joko kokoaikaisia tai osa-aikaisia, erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Töitä tarjoamme toukokuun alusta elokuulle, mutta toivomme että olisit käytettävissä jo huhtikuussa ja mahdollisesti vielä myös syksyllä iltaisin/viikonloppuisin. Valintaa tehdessämme huomioimme mahdollisen valmiutesi työskennellä koko kauden ajan.

Hakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön, lähimmälle bussipysäkille on reilut 3 kilometriä.

Muurame Golf tarjoaa monipuolisen työkokemuksen, upean työympäristön ja mukavat työkaverit! Kutsumme hakijoita haastatteluihin ja teemme päätöksiä mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimithan nopeasti. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen CV:n (ja kuvan) kera 10.2.2019 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen joonas.nieminen@muuramegolf.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös minkä ajanjakson olisit käytettävissä.

 

Muurame Golf

Pyyppöläntie 316, 40950 Muurame

p. 040 548 6262

www.muuramegolf.fi

 

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

RYDER CUP- tilanne 22.8.2019

Midien pelimatka Linna Golfiin ja Tawast Golfiin 7.-8.9.2019

MGS:n jäsenille sarjakorttitarjous loppukaudelle 2019

Tarina mestaruudesta MGS 2019

Tiivistelmä viikonlopun lyöntipelimestaruuskilpailuista

Midien opetussessio 23.8.2019

Ohjeet ukonilman varalle

Muuramen golfkentällä sijaitsee kaksi ukkossuojaa. Katso oheinen kartta. Ukkosen yllättäessä hakeudu joko klubille tai ukkossuojaan, jotka sijaitsevat väylän 4 tiiauspaikan vieressä ja väylän 13 viheriön oikeassa laidassa. Valitse itsellesi läheisin paikka, josta tarvittaessa on helpointa jatkaa peliä.

Koulut alkaa- kevennetään kaasujalkaa!

Back to School -golfkurssi

Kentällä tehtävät korjaustyöt

Vaihtopäivä Hartola Golfin kanssa

MGS ikäluokkien lyöntipelimestaruus 2019

Tule mittelemään ikäluokkien lyöntipelimestaruudesta!

Suositut aloittelijoiden peli-illat jatkuvat elokuussa

MGS Seniorien kuulumisia heinäkuu 2019

Ralliviikon Green Fee tarjoukset 2.-4.8.2019!