Muuramen Golfseura ry:n jäsenyys ja jäsenlaskutus 2020

Muuramen Golfseura ry:n jäsenyys ja jäsenlaskutus 2020

Liity jäseneksi!

LIITY MUKAAN AKTIIVISEN MUURAME GOLFSEURA RY:N JÄSENEKSI!

Jäseneksi voit liittyä milloin vain mutta hyödynnät koko vuoden edut parhaiten kun liityt mukaan heti alkuvuodesta. MGS:n jäsenenä nautit useista seuran jäseneduista! Tutustu jäsenetuihin-ja ohjeisiin TÄÄLLÄ ja liity mukaan täyttämällä JÄSENHAKEMUSLOMAKE

Vuoden 2020 jäsenmaksut

Aikuiset 98€ 

Opiskelijat 68€ 

Juniorit (s. 1999 tai myöhemmin) 42€ 

 

OLETKO PALAAMASSA TAKAISIN JÄSENEKSI?  Mikäli olet ollut aiemmin Muuramen Golfseuran jäsen, mutta et edellisellä kaudella - ilmoitathan jäsentietojen aktivoimiseksi uudelleenliittymisestäsi sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. 

 

JÄSENMAKSUN 2020 ERÄPÄIVÄ ON 15.2.2020

Laskutimme vuoden 2020 jäsenmaksut 21.1.2020. Jäsenmaksujen eräpäivä on 15.2.2020.

Arvomme eräpäivään mennessä maksaneiden kesken kolme JYP Hurrikaanipakettia runkosarjan peleihin (arvo a' 80e). Lisäksi arvomme eräpäivään mennessä maksaneiden kesken 10x rangelatausta kolmelle henkilölle!

Eräpäivään mennessä maksaneet ovat oikeutettuja kahteen 20 euron kierrokseen tai vaihtoehtoisesti 2 autovuokrauskertaan etuhintaan 10€/ kierros. (Etu on käytettävissä kauden 2020 aikana ja edut ovat henkilökohtaisia). 

Päivitys 17.2.2020

Eräpäivään mennessä jäsenmaksun maksaneiden kesken suoritetussa arvonnassa JYP Hurrikaanipaketin runkosarjan peliin (arvo a' 80e) voittivat jäsenet nro 79, 288 ja 455. 10 korin rangelataukset arvottiin jäsenille nro 125, 367 ja 772. Onnea voittajille, olemme teihin pian sähköpostitse/puhelimitse yhteydessä!


Etu myönnetään myös 15.2. jälkeen liittyneille, uusille jäsenille!

Maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä WHS otetaan käyttöön 19.2.20 On hyvä huomioida, että uusi WHS -tasoitus voidaan laskea vain seurojen jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille, jotka on merkitty seuran jäsenrekisteriin.

 

  • LASKU KATEISSA? Tarkistathan että NexGolfiin kirjatut yhteystietosi ovat ajantasaiset. Voit tarkistaa ja muuttaa yhteystietosi kätevimmin kirjautumalla tunnuksillasi suoraan NexGolf –ohjelmaan (heti etusivulla kirjauduttuasi sisään). Sisäänkirjautumisessa kysytään jäsen-tai asiakasnumeroasi. Numeron saat tarvittaessa toimistostamme.

    Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on 'MaMe03'. Kirjainten koko on merkitsevä. osoitteessa https://mgs.nexgolf.fi/mgs  tai ilmoittamalla muutoksesta sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi.
  • OPISKELIJA, sinun tulee toimittaa kopio voimassa olevasta opiskelijakortistasi (tai läsnäolotodistuksestasi), jotta myönnämme sinulle huokeamman opiskelijan jäsenmaksun. Huomioithan, että alle 21-vuotiaiden juniorien jäsenmaksu on opiskelijajäsenmaksua edullisempi. Jos todistusta ei toimiteta, olet velvoitettu maksamaan aikuisen jäsenmaksun ja maksu on rästissä niin kauan kunnes olemme todistuksen saaneet. Voit lähettää todistuksen sähköpostin liitteenä tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Myös valokuva käy.

  • JÄSENYYDEN IRTISANOMINEN, ilmoitathan seurasta eroamisesta sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Vastaanotettuamme tiedon, katsomme sinut eronneeksi seurastamme ja vältyt turhilta karhukirjeiltä.

  • SEURAA VAIHTAVA, merkitsethän jäsenhakemukseen edellisen jäsenseurasi ja jäsennumerosi, niin haemme tasoitushistoriasi suoraan edellisestä jäsenseurastasi. Suosittelemme toimimaan niin, että liityt ensin uuteen seuraan ja eroat sitten vasta vanhasta seurastasi. Eroamisilmoitukset on jokaisen tehtävä itse, emme voi hoitaa niitä puolestanne. Voit olla myös jäsenenä useammassa seurassa yhtä aikaisesti.  
  •  

HUOM! Liittymismaksukäytäntömme on poistunut, joten passiivijäsenyysvaihtoehtoa ei ole enää tarjolla. Jäseneksi pääsee halutessaan takaisin ilman erillistä liittymismaksua.

  • Huom! Muuramen Golfseura ry:n jäsenmaksua ei voi verottajan ohjeen mukaan maksaa liikuntaedulla 

https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/62486/henkilokuntaedut-verotuksessa/#3.6-omaehtoinen-liikunta--ja-kulttuuritoiminta

verottajanohje_jasenmaksu_liikuntaetu.png

 

SÄHKÖINEN LASKUTUS 

Säästääksemme yhteistä aikaa, vaivaa ja kulua suosittelemme valitsemaan ympäristöystävällisen sähköisen laskun. 

Sähköinen lasku on turvallinen ja nykyaikainen, arkea helpottava tapa ja voit ottaa laskut vastaan ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen lasku on myös ympäristöystävällinen, koska paperitulostetta ei synny.

Laskutustavan muuttaminen on helppoa:

Kirjaudu NexGolfiin >Oma Nexgolf >Omatasetukset> Selaa sivua alas kohtaan "Haluatko vastaanottaa laskut sähköisesti" Valitse kyllä.
> Sivun alimpana "Tallenna Asetukset" 
Muista myös tarkistaa, että tiedoissasi on varmasti toimiva email osoite.
Suosittelemme että tarkastat jäsentietojen osiot läpi ja muokkaat oletusvalinnat toiveittesi mukaisiksi.

Mikäli salasanasi / jäsennumerosi on unohtunut tai haluat ilmoittaa yhteystietojesi muutoksesta suoraan toimistoomme - olethan yhetydessä Tanjaan tanja.kauppinen@muuramegolf.fi

 

 

Lähettänyt

Jaa: