Muuramen Golfseura ry:n jäsenyys ja jäsenlaskutus 2020

Muuramen Golfseura ry:n jäsenyys ja jäsenlaskutus 2020

Liity jäseneksi!

LIITY MUKAAN AKTIIVISEN MUURAME GOLFSEURA RY:N JÄSENEKSI!

Jäseneksi voit liittyä milloin vain mutta hyödynnät koko vuoden edut parhaiten kun liityt mukaan heti alkuvuodesta. MGS:n jäsenenä nautit useista seuran jäseneduista! Tutustu jäsenetuihin-ja ohjeisiin TÄÄLLÄ ja liity mukaan täyttämällä JÄSENHAKEMUSLOMAKE

Vuoden 2020 jäsenmaksut

Aikuiset 98€ 

Opiskelijat 68€ 

Juniorit (s. 1999 tai myöhemmin) 42€ 

 

OLETKO PALAAMASSA TAKAISIN JÄSENEKSI?  Mikäli olet ollut aiemmin Muuramen Golfseuran jäsen, mutta et edellisellä kaudella - ilmoitathan jäsentietojen aktivoimiseksi uudelleenliittymisestäsi sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. 

 

JÄSENMAKSUN 2020 ERÄPÄIVÄ ON 15.2.2020

Laskutimme vuoden 2020 jäsenmaksut 21.1.2020. Jäsenmaksujen eräpäivä on 15.2.2020.

Arvomme eräpäivään mennessä maksaneiden kesken kolme JYP Hurrikaanipakettia runkosarjan peleihin (arvo a' 80e). Lisäksi arvomme eräpäivään mennessä maksaneiden kesken 10x rangelatausta kolmelle henkilölle!

Eräpäivään mennessä maksaneet ovat oikeutettuja kahteen 20 euron kierrokseen tai vaihtoehtoisesti 2 autovuokrauskertaan etuhintaan 10€/ kierros. (Etu on käytettävissä kauden 2020 aikana ja edut ovat henkilökohtaisia). 

Päivitys 17.2.2020

Eräpäivään mennessä jäsenmaksun maksaneiden kesken suoritetussa arvonnassa JYP Hurrikaanipaketin runkosarjan peliin (arvo a' 80e) voittivat jäsenet nro 79, 288 ja 455. 10 korin rangelataukset arvottiin jäsenille nro 125, 367 ja 772. Onnea voittajille, olemme teihin pian sähköpostitse/puhelimitse yhteydessä!


Etu myönnetään myös 15.2. jälkeen liittyneille, uusille jäsenille!

Maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä WHS otetaan käyttöön 19.2.20 On hyvä huomioida, että uusi WHS -tasoitus voidaan laskea vain seurojen jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille, jotka on merkitty seuran jäsenrekisteriin.

 

 • LASKU KATEISSA? Tarkistathan että NexGolfiin kirjatut yhteystietosi ovat ajantasaiset. Voit tarkistaa ja muuttaa yhteystietosi kätevimmin kirjautumalla tunnuksillasi suoraan NexGolf –ohjelmaan (heti etusivulla kirjauduttuasi sisään). Sisäänkirjautumisessa kysytään jäsen-tai asiakasnumeroasi. Numeron saat tarvittaessa toimistostamme.

  Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on 'MaMe03'. Kirjainten koko on merkitsevä. osoitteessa https://mgs.nexgolf.fi/mgs  tai ilmoittamalla muutoksesta sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi.
 • OPISKELIJA, sinun tulee toimittaa kopio voimassa olevasta opiskelijakortistasi (tai läsnäolotodistuksestasi), jotta myönnämme sinulle huokeamman opiskelijan jäsenmaksun. Huomioithan, että alle 21-vuotiaiden juniorien jäsenmaksu on opiskelijajäsenmaksua edullisempi. Jos todistusta ei toimiteta, olet velvoitettu maksamaan aikuisen jäsenmaksun ja maksu on rästissä niin kauan kunnes olemme todistuksen saaneet. Voit lähettää todistuksen sähköpostin liitteenä tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Myös valokuva käy.

 • JÄSENYYDEN IRTISANOMINEN, ilmoitathan seurasta eroamisesta sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Vastaanotettuamme tiedon, katsomme sinut eronneeksi seurastamme ja vältyt turhilta karhukirjeiltä.

 • SEURAA VAIHTAVA, merkitsethän jäsenhakemukseen edellisen jäsenseurasi ja jäsennumerosi, niin haemme tasoitushistoriasi suoraan edellisestä jäsenseurastasi. Suosittelemme toimimaan niin, että liityt ensin uuteen seuraan ja eroat sitten vasta vanhasta seurastasi. Eroamisilmoitukset on jokaisen tehtävä itse, emme voi hoitaa niitä puolestanne. Voit olla myös jäsenenä useammassa seurassa yhtä aikaisesti.  
 •  

HUOM! Liittymismaksukäytäntömme on poistunut, joten passiivijäsenyysvaihtoehtoa ei ole enää tarjolla. Jäseneksi pääsee halutessaan takaisin ilman erillistä liittymismaksua.

 • Huom! Muuramen Golfseura ry:n jäsenmaksua ei voi verottajan ohjeen mukaan maksaa liikuntaedulla 

https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/62486/henkilokuntaedut-verotuksessa/#3.6-omaehtoinen-liikunta--ja-kulttuuritoiminta

verottajanohje_jasenmaksu_liikuntaetu.png

 

SÄHKÖINEN LASKUTUS 

Säästääksemme yhteistä aikaa, vaivaa ja kulua suosittelemme valitsemaan ympäristöystävällisen sähköisen laskun. 

Sähköinen lasku on turvallinen ja nykyaikainen, arkea helpottava tapa ja voit ottaa laskut vastaan ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen lasku on myös ympäristöystävällinen, koska paperitulostetta ei synny.

Laskutustavan muuttaminen on helppoa:

Kirjaudu NexGolfiin >Oma Nexgolf >Omatasetukset> Selaa sivua alas kohtaan "Haluatko vastaanottaa laskut sähköisesti" Valitse kyllä.
> Sivun alimpana "Tallenna Asetukset" 
Muista myös tarkistaa, että tiedoissasi on varmasti toimiva email osoite.
Suosittelemme että tarkastat jäsentietojen osiot läpi ja muokkaat oletusvalinnat toiveittesi mukaisiksi.

 

NEXGOLFIIN KIRJAUTUMINEN

https://mgs.nexgolf.fi/mgs

JÄSENNUMERO

 • Jos olet Muuramen Golfseura ry:n jäsen, kirjaudu jäsennumerollasi. Jäsennumerossa on aina 1-4 lukua. 
 • Jos et ole MGS:n jäsen, NexGolf-ympäristössä olet Asiakas. Asiakasnumerossa (asiakkaan jäsennumero) on aina viisi numeroa

SALASANA

 • Jäsenillä ja asiakkailla oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 03.11.1964. Matin oletussalasana on 'MaMe03'. Kirjainten koko on merkitsevä.
 • Yrityksillä on oletussalasana yrityksen Y-tunnus. Mikäli asiakasrekisterissä ei yrityksen Y-tunnusta ole, on näissä tapauksissa salasana unknown

Kun olet kirjautunut NexGolfiin pääset profiilisi etusivulle. Aivan ensimmäiseksi käy päivittämässä yhteystietosi. Profiilin oikeassa yläkulmassa on avoimen riippulukon symboli. Siirtämällä kursorin sen päälle, tulee alasvetovalikko jonka toinen kohta on: HENKILÖTIEDOT & ASETUKSET

Mikäli jäsennumerosi / asiakasnumerosi on unohtunut, tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi

2020 MOBIILIJÄSENKORTTI eBirdie  -  VOIMAAN 1.4.2020

Viimevuotinen mobiilijäsenkortti eBirdie on voimassa 31.3.2019 asti. Huhtikuun alusta (1.4.2020) alkaen jäsenkortti näkyy sovelluksessa aktiivisena vain niille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle 2020.

 

MUISTITHAN PÄIVITTÄÄ EBIRDIE SOVELLUKSEN?

eBirdie on uudistunut ja tuo tasoituskierroksen syöttämisen mobiilissa kaikkien saataville. Jatkossa golfari voi pelata virallisen tasoituskierroksen helpommin kuin koskaan käyttämällä Golf GameBookin digitaalista tuloskorttia. Tasoitus päivittyy puhelimesta suoraan kotiseuraan ja Golfliiton tietokantaan.

Riittää kun päivität eBirdie-sovelluksen ja myös GameBookin ominaisuudet ovat käytettävissäsi!  Lue lisää >> golf.fi

eBirdien käyttöönotto on helppoa! eBirdie-sovellus toimii iOS– ja Android-laitteilla.

SOVELLUKSEN KÄYTTÖÖNOTTO

 1. Lataa sovellus App Storesta tai Google playsta
 2. Käynnistä sovellus puhelimestasi
 3. Täytä tietosi aloitusnäyttöön
  • Seura alasvetovalikosta
  • Jäsennumerosi seurassa
  • Tunnuksesi on etu- ja sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta sekä syntymävuotesi

>> KLIKKAA OHJEVIDEOON

Pelaajien asiakastuki: ebirdie.golfgamebook.com Huhtikuun alusta (1.4.2020) alkaen jäsenkortti näkyy sovelluksessa aktiivisena vain niille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle 2020. Pelaaja, jolla ei ole iOS- tai Android-käyttöjärjestelmän puhelinta, saa halutessaan sähköpostiin tasoituskortin. Tarvitset sitä mahdollisesti ulkomailla. 

Sovellus on Golfliiton virallinen jäsenkortti ja käytettävissä vain heillä joiden jäsenmaksu on kunnossa. Muistathan siis hoitaa jäsenmaksun ajoissa, jotta maksut ovat kunnossa NexGolfissa. Maksutiedot ajetaan NexGolfin kautta eBirdieen. Käytä kirjautumiseen neljä numeroista jäsennumeroa esim. 1234 (ilman fi-37 tunnusta).

 

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET