Muuramen Golfseura ry:n jäsenyys ja jäsenlaskutus 2021

Muuramen Golfseura ry:n jäsenyys ja jäsenlaskutus 2021

 

Hyvä MGS jäsen,

Kiitos jäsenyydestäsi. Jäsenenämme nautit lukuisista seuran tarjoamista jäseneduista ja olet mukana luomassa seuramme hyvämaineista yhteishenkeä ja ilmapiiriä!. Vuoden 2021 alussa Muuramen Golfseura ry:llä onkin 1602 tyytyväistä jäsentä, joista jokainen on meille tärkeä!  Teemme parhaamme kehittääksemme yhä palveluitamme ja toimintaamme. Klubitalo onkin parhaillaan remontin alla ja palvelemmekin kaudella 2021 monin tavoin entistä ehompina, uusin ilmein ja parannetuin puittein.

Vuoden 2021 jäsenmaksut laskutetaan 26.1.2021. Eräpäivä 15.2.2021. Olemme siirtyneet pääosin sähköiseen laskutukseen ja kaikki jäsenet, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä (98%), saavat sähköisen laskun tiedot suoraan sähköpostiinsa sekä NexGolf -ohjelmaan (lähettäjänä NexGolf -laskutus). Paperisten laskujen postitus tapahtuu Ropo Capital laskutuspalvelusta n. 3-7 päivän viiveellä. Jäsenlaskun eräpäivä on 15.2.2021.

Muuramen Golfseura ry:n jäsenyys on jatkuva, ellet itse irtisano jäsenyyttäsi.

NexGolfin erääntynyt maksu päivittyy automaattisesti ’Ei kunnossa’ tilaan kolme päivää eräpäivän jälkeen, mikä estää mm. peliaikojen ja lyöntistudion varauksen sekä osittain myös muiden jäsenetujen käytön. Hyödynnät jäsenedut vain huolehtimalla maksut kuntoon ja suorittamalla maksun laskun yksilöidyin maksutiedoin. Erityisesti pankkiohjelmaasi tallennettua maksupohjaa käyttäessäsi, tarkista aina laskun viitenumero ja maksun saaja (Muuramen Golfseura ry).

Jäsenmaksun eräpäivään mennessä maksaneilla on lisäetuna kaksi henkilökohtaista 20€ pelikierrosta tai vaihtoehtoisesti 2 auton vuokrauskertaa etuhintaan 10€/ kierros kauden 2021 aikana. (Etu on henkilökohtainen).

Ellet ole vielä seuramme jäsen, olet tervetullut liittymään seuraamme milloin vain! Hyödynnät koko vuoden edut parhaiten kun liityt mukaan heti alkuvuodesta. MGS:n jäsenenä nautit useista seuran jäseneduista!

Tutustu jäsenetuihin-ja ohjeisiin TÄÄLLÄ ja liity mukaan täyttämällä JÄSENHAKEMUSLOMAKE

Vuoden 2021 jäsenmaksut

Aikuiset 98€ 

Opiskelijat 68€ 

Juniorit (s. 2000 tai myöhemmin) 42€ 

 

 • Mikäli olet ollut aiemmin Muuramen Golfseuran jäsen, mutta et edellisellä kaudella - ilmoitathan jäsentietojen aktivoimiseksi uudelleenliittymisestäsi sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. 
 • Huomio päätoimisesti opiskelevat! Muuramen Golfseura ry:n jäsenlaskut laskutetaan pian.
 • Hyödynnä jäsenetusi ja varmista edullisempi opiskelijajäsenyys esittämällä opiskelijatodistuksesi ajoissa ennen jäsenlaskutusta

  Voit lähettää todistuksen sähköpostin liitteenä tai kuvana osoitteeseen tanja.kauppinen@muuramegolf.fi / Whats App 0504318383 

  Toimithan 21.1.2021 mennessä, kiitos!

  Kuvahaun tulos haulle opiskelijakortti

 

 • Tarkistathan että NexGolfiin kirjatut yhteystietosi ovat ajantasaiset. Voit tarkistaa ja muuttaa yhteystietosi kätevimmin kirjautumalla tunnuksillasi suoraan NexGolf –ohjelmaan (heti etusivulla kirjauduttuasi sisään). Sisäänkirjautumisessa kysytään jäsen-tai asiakasnumeroasi. Numeron saat tarvittaessa toimistostamme.

  Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on 'MaMe03'. Kirjainten koko on merkitsevä. osoitteessa https://mgs.nexgolf.fi/mgs  tai ilmoittamalla muutoksesta sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi.
 • PÄÄTOIMINEN OPISKELIJA, sinun tulee toimittaa kopio voimassa olevasta opiskelijakortistasi (tai läsnäolotodistuksestasi), jotta myönnämme sinulle huokeamman opiskelijan jäsenmaksun. Huomioithan, että alle 21-vuotiaiden juniorien jäsenmaksu on opiskelijajäsenmaksua edullisempi. Jos todistusta ei toimiteta, olet velvoitettu maksamaan aikuisen jäsenmaksun ja maksu on rästissä niin kauan kunnes olemme todistuksen saaneet. Voit lähettää todistuksen sähköpostin liitteenä tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Myös valokuva käy.

 • JÄSENYYDEN IRTISANOMINEN, ilmoitathan seurasta eroamisesta sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Vastaanotettuamme tiedon, katsomme sinut eronneeksi seurastamme ja vältyt turhilta karhukirjeiltä.

 • SEURAA VAIHTAVA, merkitsethän jäsenhakemukseen edellisen jäsenseurasi ja jäsennumerosi, niin haemme tasoitushistoriasi suoraan edellisestä jäsenseurastasi. Suosittelemme toimimaan niin, että liityt ensin uuteen seuraan ja eroat sitten vasta vanhasta seurastasi. Eroamisilmoitukset on jokaisen tehtävä itse, emme voi hoitaa niitä puolestanne. Voit olla myös jäsenenä useammassa seurassa yhtä aikaisesti.  
 •  HUOM! Liittymismaksukäytäntömme on poistunut, joten passiivijäsenyysvaihtoehtoa ei ole enää tarjolla. Jäseneksi pääsee halutessaan takaisin ilman erillistä liittymismaksua.
 • Huom! Muuramen Golfseura ry:n jäsenmaksua ei voi verottajan ohjeen mukaan maksaa liikuntaedulla 

https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/62486/henkilokuntaedut-verotuksessa/#3.6-omaehtoinen-liikunta--ja-kulttuuritoiminta

 

Kun tarvitset joustoa maksuaikaan, valitse NexPay 

Laskun perässä on painike ”maksa NexPaylla” ja maksaminen tapahtuu tuota painiketta painamalla. Maksa NexPaylla avaa vahvistusnäkymän, josta voi vahvistaa maksun, jonka jälkeen veloitus tehdään NexPayhin antamallasi maksukortilta ja maksu kirjautuu laskulle maksetuksi.

Mikäli NexPayhin ei ole aikaisemmin maksukorttia annettuna niin sinun tulee luoda kortti seuraavasti: 

Oma NexGolf > Omat asetukset >NexPay > Lisää uusi maksutapa.
Jos haluat maksaa maksun osissa, maksutavaksi tulee lisätä luottokortti, jolloin laskun voi maksaa omassa tahdissa omalle luottokortilleen. NexPay maksukortti voi olla myös pankkikortti, joten ennen maksua kannattaa tarkastaa minkä kortin on lisännyt NexPayhin, mikäli kortti on jo aiemmin annettu.

 

SÄHKÖINEN LASKUTUS 

Säästääksemme yhteistä aikaa, vaivaa ja kulua suosimme ympäristöystävällistä sähköistä laskua. 

Sähköinen lasku on turvallinen ja nykyaikainen, arkea helpottava tapa ja voit ottaa laskut vastaan ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen lasku on myös ympäristöystävällinen, koska paperitulostetta ei synny.

Laskutustavan muuttaminen/tarkistaminen on helppoa:

Kirjaudu NexGolfiin >Oma Nexgolf >Omatasetukset> Selaa sivua alas kohtaan "Haluatko vastaanottaa laskut sähköisesti" Valitse kyllä.
> Sivun alimpana "Tallenna Asetukset" 
Muista myös tarkistaa, että tiedoissasi on varmasti toimiva email osoite.
Suosittelemme että tarkastat jäsentietojen osiot läpi ja muokkaat oletusvalinnat toiveittesi mukaisiksi.

 

NEXGOLFIIN KIRJAUTUMINEN

https://mgs.nexgolf.fi/mgs

JÄSENNUMERO

 • Jos olet Muuramen Golfseura ry:n jäsen, kirjaudu jäsennumerollasi. Jäsennumerossa on aina 1-4 lukua. 
 • Jos et ole MGS:n jäsen, NexGolf-ympäristössä olet Asiakas. Asiakasnumerossa (asiakkaan jäsennumero) on aina viisi numeroa

SALASANA

 • Jäsenillä ja asiakkailla oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestänne, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestänne sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastanne. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 03.11.1964. Matin oletussalasana on 'MaMe03'. Kirjainten koko on merkitsevä.
 • Yrityksillä on oletussalasana yrityksen Y-tunnus. Mikäli asiakasrekisterissä ei yrityksen Y-tunnusta ole, on näissä tapauksissa salasana unknown

Kun olet kirjautunut NexGolfiin pääset profiilisi etusivulle. Aivan ensimmäiseksi käy päivittämässä yhteystietosi. Profiilin oikeassa yläkulmassa on avoimen riippulukon symboli. Siirtämällä kursorin sen päälle, tulee alasvetovalikko jonka toinen kohta on: HENKILÖTIEDOT & ASETUKSET

Mikäli jäsennumerosi / asiakasnumerosi on unohtunut, tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi

2021 MOBIILIJÄSENKORTTI eBirdie  -  VOIMAAN 1.4.2021

Viimevuotinen mobiilijäsenkortti eBirdie on voimassa 31.3.2020 asti. Huhtikuun alusta (1.4.2021) alkaen jäsenkortti näkyy sovelluksessa aktiivisena vain niille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle 2021.

 

 Jäsentiedote 26.1.2021

 

 

Lähettänyt

Jaa: