Ohjatut golftreenit kevään osalta keskeytetään

Ohjatut golftreenit kevään osalta keskeytetään

 

Muuramen Golfseura ry pyrkii omalla toiminnallaan ehkäisemään viruksen leviämistä. Asmon ja Jarnon ohjaamat golftreenit kevään osalta keskeytetään. Ohjaajat pyrkivät järjestämään korvaavat treenit myöhemmin, tilanteen niin salliessa.

 

PGA golfvalmentaja Jarno Mononen

pro.jarno@muuramegolf.fi

puh. 041 541 3595

 

Golfopettaja Asmo Hakanen 

pro.asmo@muuramegolf.fi

puh. 044 968 0099

 


Info 17.3.2020

Liikuntakeskus Hutunki on avoinna 17.3. saakka normaalisti ja 18.3. alkaen supistetuin aukioloajoin (klo 15-21), sekä lyöntipaikkojen pelaajamäärin (max. 10) ellei toisin ilmoiteta. Simulaattori on toistaiseksi avoinna.

Ajantasaiset tiedotteet Hutungin liikuntakeskuksen palveluiden osalta kannattaa tarkistaa Hutungin kotisivuilta https://www.hutunki.fi/ajankohtaista/ ja puh. 0401244300.

Hutungin talviharjoittelutilaan Muuramen Golfseuralta lunastetuista, käyttämättä jääneistä sarjakorttikerroista (10- ja 20 kerran kortit) on mahdollista saada hyvityksenä 1 poletti / käyttämätön kerta. Vaihto tehtävä Muuramen Golfklubilla 15.5.2020 mennessä.


Golfliitto ohjeistus: Kaikkia riskiryhmiin kuuluvia lapsia, nuoria ja aikuisia kehotetaan välttämään harrastustunneille, harjoituksiin ja tilaisuuksiin osallistumista. Lasten ja nuorten osalta huoltajilla on oikeus tehdä omia päätöksiä lapsen osallistumisesta treeneihin, myös kilpailu- ja valmennuspuolella.

Lue lisää https://golfpiste.com/ajankohtaista/golfliitolta-ensimmainen-koronaohjeistus-golfyhteisoille-ja-pelaajille/

 

Myös MGS jäsenten WHS-sääntöilta perutaan ja siirretään pidettäväksi mahdollisesti myöhäisempänä ajankohtana.

 

 

Lähettänyt

Jaa: