Onnea 20-vuotias Muurame Golf Oy

Onnea 20-vuotias Muurame Golf Oy

6.2.2001 perustettiin Muurame Golf Oy

20-vuotiaan Muurame Golfin ja pian 27 vuotta täyttävän Muuramen Golfseuran tarina sai alkunsa vuonna 1994 Riihivuoren rinteillä. Tuolloinen par3-kenttä oli oikea talkoovoimien ja yhdessä tekemisen taidonnäyte! 

32 perustajajäsenen voimin pelaajat huolehtivat itse viheriöiden kunnostustöistä, pelin sujuvuudesta ja kentän viihtyvyydestä. Hyvän yhteishengen voimin selvittiin alkutaipaleen monista vastoinkäymisistä. Muuramelaiset golffarit eivät haasteiden edessä luovuttaneet, vaan kenttää hoidettiin ja rakennettiin edelleen talkootyötunteja laskematta. Usko yhteiseen tavoitteeseen ja yhdessä tekemisen voimaan oli jo tuolloin kaiken toiminnan perusta.

Ahkeruuden perikuvasta, pienestä mutta sisukkaasta työmuurahaisesta tuli tuolloin golfyhteisön symboli ”Muuris”. Muuris koristaa yhä tänäkin päivänä patsaan muodossa golfklubin edustaa, muistuttaen meitä mahtavasta yrittäjähengen ja yhteistyön voimasta! Yhteen hiileen puhaltaminen on nyt ja aina osa kenttäkulttuuriamme!

2000-luvun alku oli golfin osalta hyvin vilkasta aikaa. Golfin suosio kasvoi yleisesti ja Riihivuori Golf ry perusti Muurame Golf Oy:n 6.2.2001. Vuonna 2003 9r kenttä avattiin nykyiseen sijaintiinsa Rannankylään ja 18-reikäiseksi kenttä laajeni vuonna 2006.

Muurame Golfin alkutaipaleelta asti, 18 vuoden ajan yhtiötä ansiokkaasti luotsannut Hannu Ahvenjärvi luopui pestistään v. 2018 lopulla, jolloin Joonas Nieminen siirtyi nykyiseen toimitusjohtajan pestiin.

Golfin pelaaminen on noussut viime vuosina aivan uuteen suosioon. Luonnosta nauttiminen, liikunta ja terveydestä huolehtiminen on ihmisille nyt ennennäkemättömän tärkeitä asioita ja golf harrastuksena on yksi oiva tapa toteuttaa näitä kaikkia!

20-vuotias Muurame Golf on tänä päivänä suositumpi kuin koskaan ja kiitos siitä kuuluu siitä koko golfyhteisölle! Golfkauden 2021 aikana tulemmekin järjestämään juhlavuoden kunniaksi mm. 20 v. juhlakisan ja huomioimaan juhlavuoden toiminnassamme. Hienoinen "kasvojen kohotuskin" on 20-vuotiaalle jo luvassa klubiremontin muodossa ja kentän parannustyöt sekä toiminnan jatkuva kehittäminen on avainasemassa tulevaisuudessakin.

 

Lue lisää:

>> ”Vuosien varrelta” juhlajulkaisu Muuramen Golfseura ry:n täyttäessä 20v. vuonna 2014.  

Juhlajulkaisun teksti: Matti Härmälä (P.Mäkisen tekstin pohjalta)

Kuvat: Launo Ohra-aho, Seppo Kivelä , Kirsi Helin ja MGS arkistot

Muurame Golf historian havinaa.png

 

 

 

Lähettänyt

Jaa: