Osakeyhtiön hallituksen kokoustiedote

Osakeyhtiön hallituksen kokoustiedote

Hyvät golfyhteisömme jäsenet,

osakeyhtiön hallitus kokoontui tiistaina pohtimaan koronaviruksen aiheuttamaa tilannetta. Haluamme korostaa, että noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisten määräyksiä ja suosituksia. Vetoamme myös vahvasti meidän jokaisen vastuuseen omasta toiminnastamme, jotta saamme koronaviruksen tartunnan leviämisen kuriin ja pääsisimme mahdollisimman pian palaamaan normaalitilanteeseen.

Valmistelemme rangen avaamista, poikkeustilanteesta johtuen, vain osakkeenomistajille, pelioikeuksien vuokraajille ja jäsenille. Viranomaisten määräykset vaikuttavat myös rangen käyttöön. Lyöntipaikkojen määrää vähennetään, lyöntipaikat tulevat ajanvarauksen piiriin ja valvomme myös, että ohjeita noudatetaan. Tarkemmat ohjeistukset lähetetään kaikille ennen rangen avaamista.

Kentällä on myös aloitettu kevättyöt ja kentän avaamiseen valmistavat toimet. Poikkeustilanteesta johtuen joudumme varmasti miettimään toimia, joilla voimme varmistaa turvallisen pelaamisen. Otamme huomioon valtiovallan, THL:n ja Suomen golfliiton suositukset näitä ohjeistuksia valmistellessamme.

Tilanne on tänään tämä. Koska tilanne voi muuttua päivittäin, seuraamme tarkalla korvalla viranomaisten ohjeistuksia ja tiedotamme teitä mahdollisista suunnitelmien muutoksista.

Huolehditaan itsestämme ja toisistamme!

Muurame golf Oy:n hallitus

Lähettänyt

Jaa: