Osakeyhtiön hallituksen kokoustiedote

Osakeyhtiön hallituksen kokoustiedote

Osakeyhtiön hallitus piti etäkokouksen 6.4.2020. Koronapandemian vuoksi hallitus kokoontuu normaalia useammin.

Keskustelimme kentän avaamiseen liittyvistä asioista. Kenttä tullaan avaamaan pelaajille heti, kun se on sääolosuhteiden ja kentänhoidon kannalta mahdollista. Toki nykytilanne tulee vaikuttamaan pelaamiseen. Muun muassa seuraavista asioista sovittiin: lähdöt toteutetaan Suomen golfliiton suosituksen mukaisesti kahden hengen lähtöinä, greenillä lipputankoja ei nosteta ja reikään tullaan laittamaan koroke. Kentällä toteutetaan myös valvontaa. Muista tarkentavista ohjeista tullaan tiedottamaan kaikille hyvissä ajoin ennen kentän avaamista.

Klubi pidetään avoinna ja sieltä voi ostaa kioskinomaisesti tuotteita mukaan nautittavaksi kierroksen aikana. Varmistaaksemme henkilökuntamme turvallisuuden, klubin sisätiloissa kerralla asioivien määrää tullaan rajoittamaan.

Kokouksessa tarkasteltiin myös taloudellista tilannetta ja pohdimme talouslaskelmia eri koronapandemian aiheuttamien tilanteiden varalta. Taloustilannetta seurataan jatkuvasti ja tarvittaessa reagoimme muutoksiin nopeasti.

Vakaasta taloudesta huolimatta on tärkeää, että saamme myös greenfee-tuloja. Olemme mm. myyneet ennakkoon greenfee-paketteja, joiden ostaneille meidän on mahdollistettava pelaaminen. Tulemme varaamaan joitakin lähtöjä pelkästään greenfee-pelaajille. Tarvittaessa muutamme osakkeenomistajien ja pelioikeuksien haltijoiden peliaikojen varaamisohjeita. Toivommekin ymmärrystä golfyhteisön jäseniltä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Mahdollistaaksemme myös kilpailutoiminnan tällä pelikaudella, päätimme edistää sähköisen tuloskortin käyttöönottamista. Sen avulla myös poikkeusaikana kilpailuja voidaan toteuttaa ns. viikkokisatyyppisesti tai väliaikalähdöillä. Poikkeustilanteen jälkeenkin sähköinen tuloskortti nopeuttaa kilpailun tulosten valmistumista.

Edelleenkin on tärkeää, että noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja määräyksiä, jotta estämme koronavirustartuntojen leviämisen. Luetaan ja noudatetaan kentällä olevia ohjeita ja nautitaan pelaamisesta, sitten kun se on mahdollista!

Muurame Golf Oy:n hallitus

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET