Osakkaalle tarjolla pelioikeuden myyntimahdollisuus

Osakkaalle tarjolla pelioikeuden myyntimahdollisuus

 

OSAKAS, TARJOA KAUDEN 2020 PELIOIKEUS MUURAME GOLFIN KÄYTTÖÖN

Golfkauden 2020 pelioikeusvälitys alkaa pian. Tarjoammekin jo nyt osakkaalle, joka ei käytä itse kauden 2020 pelioikeutta mahdollisuutta entistä nopeampaan, varmempaan ja vaivattomampaan pelioikeuskauppaan Muurame Golfin kautta.

Palvellaksemme pelaajia ja osakkaita entistäkin paremmin uudistimme pelioikeusvälityskäytänteitämme huomioiden mm. yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset henkilötietojen käsittelyn säännökset. Uudistuksella vastattiin myös pelaajien tarpeisiin, sillä pelioikeusmaksuun käytetään tänä päivänä aiempaa enemmän liikuntarahaa, joita yksityishenkilöt eivät voi vastaanottaa. Mahdollistaaksemme monipuolisempien maksutapojen käytön pelaajille ja tarjotaksemme mahdollisuuden liikuntarahalla maksamiseen kaikille halukkaille, tulemme aiemmasta poiketen lunastamaan kaikki edelleen välittämämme pelioikeudet ensin Muurame Golfille.

1. Osakkeenomistajille tarjotaan mahdollisuus myydä osakkeen pelioikeus 2020 Muurame Golfin käyttöön hintaan 525€ (alv0%).

Hinta perustuu siihen, että Muurame Golf Oy:n maksettavaksi tulee verkkokaupan, liikuntasetelien käsittelykulujen ja provisioiden lisäksi vuokrahinnan sisältämä alv 10 %. HUOM! Mikäli pelioikeuden myyjätaho on arvonlisäverovelvollinen, niin hinta on 580 euroa (sis. alv 10 %).

Muurame Golf vuokraa lunastamansa pelioikeudet eteenpäin pelaajille, jotka haluavat käyttää pelioikeuden maksuun liikuntarahaa ja muita maksutapoja joita yksityishenkilöt eivät voi vastaanottaa. Pelioikeuden vuokrasumma on pelioikeuden vuokraajalle 640€. (Hinta vahvistetaan yhtiökokouksessa 12.3.2020). 

Muurame Golf Oy:n puolesta pelioikeuden lunastusmahdollisuus on tasapuolisesti kaikilla osakkeen omistajille seuraavin ehdoin:

  • Muurame Golf lunastaa osakkeenomistajilta ensimmäisessä vaiheessa pelioikeuksia n.80 kpl. Mikäli osakas haluaa myydä pelioikeuden, tulee myynti-ilmoitus tehdä TÄLLÄ LOMAKKEELLA ti 31.3.2020 mennessä. 
  • Osto tapahtuu osaltamme, kun meillä on pelioikeudellenne varmistunut vuokralainen ja osakkeenne vastikemaksu on maksettu. Vastikemaksut laskutetaan yhtiökokouksen jälkeen 17.3.2020. Pelioikeuden hinnan siirrämme tilillenne vastikemaksun eräpäivän (31.3.2020) jälkeen, viikon 14-15 aikana. Muurame Golf ostaa vain niiden osakkeiden pelioikeudet, joiden vastikelasku näkyy maksettuna eräpäivään mennessä.  
  • Emme vastaa, että yhtiö lunastaa pelioikeuden, mikäli Muurame Golfille on tarjottu määräpäivään mennessä pelioikeuksia vuokraajia enemmän. Mikäli Muurame Golfin tiedossa ei ole vuokraajia ylijääville pelioikeuksille, arvomme kaikkien määräaikaan ilmoittaneiden kesken heti lunastettavat pelioikeudet. Ylijäävät jäävät lunastusjonoon, mikäli osakas on näin ilmoituslomakkeella valinnut.  

2.Tämän lisäksi vaihtoehtoina on edelleen se, että vuokraat itse pelioikeutesi eteenpäin, jolloin kaupoista sovitaan vapaamuotoisesti vain osakkaan ja vuokralaisen välillä. 

3.Voit ottaa vaihtoehtoisesti pelioikeutesi pelilippuina / sähköisenä sarjakorttina 

 

Pelioikeuden ilmoittaminen 2020

B- ja C-osakkeiden haltijat (ei yritykset) voivat tehdä pelioikeusilmoituksen kätevimmin kirjautumalla omilla tunnuksillaan NexGolf-järjestelmään. Osakas voi nimetä järjestelmän kautta joko itsensä tai jonkun muun MGS:n jäsenen pelioikeutensa käyttäjäksi. Pelioikeus tulee tällöin välittömästi käyttöön ja muita toimenpiteitä ei tarvita.

HUOM! Jos haluat vuokrata pelioikeuden jonkun muun seuran kuin Muuramen Golfseuran jäsenelle, tulee pelioikeusilmoitus tehdä

>> TÄLLÄ NETTILOMAKKEELLA. 

Samoin, jos haluat pelioikeutesi pelilippuina tai omistat D-sarjan osakkeen.  

 

 

*Ennakkotiedote on lähetetty 27.1.2020 sähköpostitse osakkaille, joiden sähköpostiosoite on tiedossamme. Asiasta tiedotetaan myös kaikille osakkaille joko kirjeitse tai sähköisesti yhtiökokouksen jälkeen, vastikelaskutuksen yhteydessä toimitettavassa osakastiedotteessa.

Avaa tiedote: https://mailchi.mp/7ad6734b4bff/osakas-pelioikeus-myynti-ilmoitus

Lisätietoa https://www.muuramegolf.fi/kentta/osakkeet

Lähettänyt

Jaa: