Pelikauden aloitus Muuramessa

Pelikauden aloitus Muuramessa

 

Pelikausi saatiin käyntiin Muurame Golfin kentällä torstaina 30.4.2020 ja pelikierroksia on kertynyt maanantaihin (11.5) mennessä jo yli 2400. Takatalven yllättäessä onkin hyvä aika kirjoittaa ensimmäisen peliviikon tunnelmista ja riemullisista haasteista.

Klubitalon ravintola toimii take away -palveluna ja pelaajat ovatkin hyvin omaksuneet klubin erikoisjärjestelyt. Alkoholin vähittäismyyntilupa mahdollistaa virvokkeiden ohella myös mietojen alkoholijuomien mukaan myynnin klubilta. Pelaajille on myös tarjolla mahdollisuus myös tilata puhelimitse taukoeväät valmiiksi väylien 9 ja 18 tiiboxeista, kahvilasta noudettavaksi. Kahvilan take away-palveluita onkin käytetty kiitettävästi ja niin pienet suolaiset kuin makeatkin ovat maistuneet kierroseväinä mainiosti.

Lumeton talvi on jättänyt jälkensä kenttään jääpoltteen muodossa. Lyhyt lämminjakso teki hyvää kentälle ja pelikausi saatiin käyntiin ja ruohokin alkoi heräilemään talven jäljiltä. Laajennetut vesivarastot ja viime kaudella uusittujen kastelujärjestelmän pumppujen käyttö tuli tarpeeseen kuivan kevään myötä. Kastelujärjestelmän käyttöönotossa todettiin kuitenkin toisen pumpun hajonneen, joten kauan kaivattua vettä ei saatu kentälle. Tänään (11.5) aamuyöstä ja päivällä sataneet vedet ovat helpottaneet tilannetta, mutta sateen muututtua lumeksi ei tilanne juuri naurattanut. Pakkasöitä on jälleen luvassa ja sää muistuttaa enemmän syksyä, kun kevättä tämän viikon osalta.

Tämän viikon ohjelmassa on kentänhoidossa viheriöiden täyttökylvöt ja erikoishuomion viheriöistä saa 6 & 9 väylien viheriöt, jotka ovat saaneet eniten siipeensä talven aikana. Hoitotöiden lisäksi kaivattaisiin lämmintä säätä, jotta kasvukausi pääsisi täysin vauhtiin. Tähän asiaan ei meillä juurikaan ole vaikutusvaltaa, joten ei valiteta vaan tehdä töitä siinä toivossa, että ennen juhannusta lämpenee.

Ruohorange otettiin käyttöön avauskilpailun yhteydessä ja on nyt avoinna. Lyöntipaikkojen väliin on asetettu kulkuesteitä muistutuksena turvavälin pitämisestä myös harjoiteltaessa. Lähipelialue on käytössä normaalisti ja siellä olevat lyöntimatot ovat varattu ensisijaisesti pienryhmäopetukseen ja alkeiskurssien käyttöön.

Kauden avaus kilpailu pelattiin lauantaina ja mukaan oli ilmoittautunut 120 pelaajaa. Kilpailu järjestettiin poikkeuksellisesti väliaikalähtöinä ja perinteiset juhlaseremoniat jäivät kokoontumisrajoitusten vuoksi pitämättä. Kilpailut järjestetään tämän kauden aikana väliaikalähtöinä ja tuloskorttien sijaan käytetään Golf GameBookia. Viikkokilpailut alkavat toimikuntien toimesta pyörimään normaalisti toukokuun aikana ja reikäpelimestaruudesta taistelu alkaa kesäkuun alussa.

Vuokrapelioikeudet ovat tehneet upeasti kauppansa ja toimiston kautta on välitetty yli 160 vuokrapelioikeutta ja kysyntää on edelleen enemmän kuin tarjontaa. Tämä näkyy myös varauskalenterissa ja muistuttaisin pelaajia perumaan varauksensa ajoissa, mikäli on epävarma ehtiikö/pääseekö pelaamaan.

Muistetaan kokoontumisrajoitukset ja voimassa olevat määräykset, nautitaan ulkoilusta ja upeasta harrastuksesta hyvässä seurassa. Pysytään terveinä ja pidetään itsestämme sekä toisistamme huolta.

Erinomaista pelikautta 2020, 

Joonas Nieminen

Lähettänyt

Jaa: