Pelioikeus 2020

Pelioikeus 2020

Hieno Golfkesä tulossa ja pelioikeuksien kauppa käy!

Tällä hetkellä (26.2.2020) verkkokaupassamme on osakkaiden välitykseemme antamia pelioikeuksia jäljellä 14 kpl, joten varmistathan omasi pian. Pelioikeuden saat omaksi sujuvimmin verkkokaupastamme.

Toimi ajoissa jotta pelioikeuden siirto ehditään tehdä ennen omaa pelikauden avaustasi. (Varaa pelioikeuden siirtoon 1 arkipäivä. Toimisto kirjaa tilattuja pelioikeuksia arkipäivisin klo 9-16)

  • Pelioikeuden 2020 hinta on 640e (sis. alv 10%) 
  • Pelioikeuden vuokrausmahdollisuus on kaikilla (myös muiden seurojen jäsenillä).

Valitse haluamasi pelioikeustyyppi (1 tai 2) verkkokaupastamme käyttämäsi maksutavan perusteella:

Valitse tuote PELIOIKEUS 1 

kun maksat pelioikeuden 640e heti verkkopankissa, luottokortilla tai Collector Laskulla tai Osamaksu -palvelulla. Collector laskulla saat halutesasi korotonta maksuaikaa ostopäivää seuraavan kalenterikuukauden viimeiseen päivään asti. Voi valita myös osamaksun haluamaksesi ajaksi, jopa 36 kuukaudeksi. 

tai

Valitse tuote PELIOIKEUS 2 

kun maksat varausmaksun* 30e heti omassa verkkopankissa tai luottokortilla ja loppuosan 610e joko liikuntarahalla, usean maksutavan yhdistelmillä, tai lahjakortilla).
 
*Varausmaksuun 30e ei voi käyttää liikuntarahaa.
* Varausmaksu ei palauteta, mikäli tilaus perutaan Muurame Golfista riippumattomista syistä.
 
Kun haluat jakaa loppumaksun useammalle maksutavalle, tai käytät maksuun liikuntarahaa, ilmoita yksityiskohtaisesti toiveesi eri maksutavoista ja maksujen jakosuhteesta tilauksesi yhteydessä lisätiedot kommentteihin ja/tai sähköpostina toimistoon tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen. Pelioikeusmaksun loppuosan maksut tapahtuvat kassamaksuina klubille tai liikuntarahalla etämaksuna erikseen sopien 14 vrk sisällä tilauspäivästä ellei muusta olla sovittu. Viestit sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi


>> VERKKOKAUPPA / PELIOIKEUDET

Tervetuloa ostoksille!

Lähettänyt

Jaa: