Reikäpelimestaruuskilpailut 2020 kaaviot ja ohjeita

Reikäpelimestaruuskilpailut 2020 kaaviot ja ohjeita

Pelimuoto

Reikäpeli, ilman tasoituksia

(kierrokset eivät vaikuta pelaajien tasoituksiin golfin sääntöjen mukaisesti)

Reikäpelikaaviot/Tulokset

NAISET

Kaavio: Naiset (tii 51)

MIEHET

Kaavio: Miehet (tii 58)

SM50 SENIORIMIEHET

Kaavio: SM50 Seniorimiehet (tii 58)

SM60 SENIORIMIEHET

Kaavio: SM60 Seniorimiehet (tii 56)

Huom! Muut sarjat peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 

Kilpailumaksu

pelioikeus / pelilippu + 10€

Muut 45€

HUOM! Kilpailumaksu on kertaluonteinen (kierrosmäärällä ei ole merkitystä, jatkoon pääsystä ei ”sakoteta”). Kilpailumaksu maksetaan viimeistään ensimmäisen kierroksen yhteydessä caddiemasterille (voi maksaa myös etukäteen).

Aikataulu

Reikäpelikaavio on muodostettu niin, että edellisvuoden reikäpelimestaruuskilpailuiden neljä parasta on sijoitettu ensimmäisenä kaavioon sijoitusjärjestyksessä (mikäli ovat ilmoittautuneiden joukossa) ja sen jälkeen loput ilmoittautuneista tasoitusjärjestyksessä (saman tasoituksen omaavien kesken sijoituksen on ratkaissut arpa). Reikäpelikierrokset pelataan niin, että jokaiselle kierrokselle (myös finaali- ja pronssiotteluille) on varattu aikaa vähintään kaksi viikkoa. Ensimmäinen kierros alkaa kaikissa sarjoissa 1.6.2020. Reikäpelikaavioista löytyvät kierrosten tarkemmat ajankohdat. 

HUOM! Myös pronssiottelut pelataan.

Kilpailunjohtaja

Keijo Lehtokorpi

Peliohje

Peliryhmässä pelaa ainoastaan kyseinen pari ja lähtöajat ovat vapaasti valittavissa ennen aikarajan päättymistä. Reikäpelikierrosten takaraja-aika on ehdoton. Reikäpelikaaviossa viivan ylempänä oleva pelaaja ottaa yhteyttä alempana olevaan pelaajaan. Pelaajat sopivat keskenään lähtöajan annettujen aikarajojen puitteissa tai heti kun vastustaja on tiedossa. Yhteystietojen kyselyt ja peliaikojen varaus caddiemasterilta p. 040 548 6262. Ilmoitattehan, että kyseessä on reikäpeli, jotta caddiemaster sulkee lähdön muilta pelaajilta.

Mikäli pelaaja ei saa yhteyttä vastustajaansa tai yhteistä peliaikaa ei saada sovittua, pelaajan tulee olla 1. teellä ko. pelikierroksen viimeisenä päivänä klo 17.00. Pelaaja, joka ei ole tällöin paikalla, tulkitaan luovuttaneeksi. Mikäli kumpikaan pelaaja ei ilmesty paikalle viimeisenä päivänä klo 17.00 tai reikäpelikaaviossa ei ole merkintää pelaajien tuloksesta, suljetaan molemmat pelaajat kilpailusta. 

Myöhästyminen; Rangaistus alle 5 minuutin myöhästymisestä todellisesta lähtöajasta on ensimmäisen reiän menetys. Yli 5 minuutin myöhästyminen tulkitaan siten, että pelaaja on luovuttanut. Reikäpeliin osallistuva kilpailija saa harjoitella kilpailukentällä ennen kierrosta kilpailupäivänä.

HUOM! Reikäpeliä pelaavilla pareilla ei ole erillistä ohitusoikeutta kentällä, vaan he pelaavat muiden kentällä olevien ryhmien tahdissa.

Tulokset

Hävinnyt pelaaja ilmoittaa tuloksen välittömästi caddiemasterille (klubin ollessa suljettuna myös sähköposti-ilmoitus käy caddiemaster@muuramegolf.fi) ja voittaja varmistaa, että ilmoitus on tehty ja se näkyy viimeistään seuraavana päivänä kaaviossa. Kaaviot löytyvät ainoastaan netistä kilpailukalenterista (kilpailut päivämäärällä 1.6.)

Tulosten merkitseminen

Voittanut pelaaja reikiä edellä / pelaamattomia reikiä jäljellä per 18 reikää

Esim.

4/3
(=voittaja on neljä reikää vastustajaansa edellä 15 pelatun reiän jälkeen eli jäljellä olisi enää 3 reikää, joten peli on ratkennut)

2/0
(=voittaja oli yhden reiän edellä ennen viimeistä reikää. Tasaamalla reiän peli olisi jatkunut jatkorei’ille. Tässä tapauksessa johdossa ollut pelaaja kuitenkin voitti viimeisen reiän)

Nyrkkisääntö: Lukujen erotus voi siis olla ainoastaan 1 tai 2, suurempi luku aina vasemmalla puolella 
(ellei ole kyse sääntörikkeiden aiheuttamista erityistapauksista). 

19th
(=peli ollut tasan 18 pelatun reiän jälkeen, joten peliä on jatkettu jatkorei’ille. Voitto on ratkennut heti ensimmäisellä jatkoreiällä)

W.O.
(=vastustaja on luovuttanut ennen peliä tai ei ole saapunut paikalle)

Mukavia reikäpelikierroksia! 

Lähettänyt

Jaa: