SGK Etukortti pelioikeudella pelaaville

SGK Etukortti pelioikeudella pelaaville

 
SGKetukorttitunnus.png
 
Ruoho on vihreämpää Muuramessa ja muilla SGK:n jäsenkentillä! 


SGK:n Etukortilla hyötyjä pelioikeuden haltijalle
 

Pelioikeuden haltija voi vierailla kaikilla Etukorttikentillä 50% alennuksella normaalista greenfeestä 3 kertaa per kenttä kauden 2020 aikana. Kortti on henkilökohtainen ja täysin sähköinen eli se kytketään pelaajan profiiliin NexGolfissa. Näin ei tarvitse muistaa kantaa korttia mukanaan.

Vuokrapelioikeudella pelaavalle kortin hinta on 30 euroa, oman osakkeen pelioikeudella pelaavalle Muurame Golf tarjoaa osakasetuna etukortin vain 15 eurolla (norm.30 euroa). Etu ei koske juniori- tai opiskelijapelioikeudella pelaavia.
 
SGK- jäsenkenttien listaa valmistuu lähiaikoina ja kenttiä liittyy yhä mukaan. Lähimpänä olevia etukorttikenttiä mm. Hartola Golf, Kanavagolf, Laukaan Peurunkagolf ja Puula Golf.  Lue lisää >> https://www.sgky.fi/kultakortti-ja-etukortti.html

Kuinka voin hankkia etukortin?

Muuramen Golfkentällä pelioikeudella pelaavat asiakkaat (niin osakkeenomistajat kuin pelioikeuden vuokraajat) voivat tilata Etukortin itselleen lähettämällä sähköpostia tanja.kauppinen@muuramegolf.fiAktivoimme sähköisen kortin NexGolfiisi, josta löydät myös laskusi etukortista. 

 

Etukortin säännöt

  1. Etukortin* voi lunastaa pelaaja, joka käyttää omaa nimettyä pelioikeuttaan.
  2. Pelaaja on oikeutettu pelaamaan järjestelmässä mukana olevilla vieraskentillä 3 kertaa/kenttä, eli yhteensä lähes 100 kierrosta puoleen hintaan.
  3. Peliajan voi varata kolme vuorokautta ennen haluttua peliaikaa ja kortista on ilmoitettava jo peliaikaa varattaessa.
  4. Kentillä on oikeus rajoittaa Etukortti-pelaajien määrän 30 pelaajaan/päivä/kenttä ja pelaaja voi varata vain yhden lähdön kerrallaan.
  5. Etukortti-pelioikeus ei ole voimassa kilpailuissa tai muissa tapahtumissa, eikä kortin etuja voi hyödyntää omalla kotikentällä.
  6. Etukortti ostetaan omalta kotikentältä (sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi) ja se on voimassa 1.5.–31.10.2020.


HUOM! Ethän sekoita Etukorttia Kultakorttiin.

Lähettänyt

Jaa: