SGK Etukortti pelioikeudella pelaaville

SGK Etukortti pelioikeudella pelaaville

 

SGK:n Etukortilla pelioikeuden haltija voi vierailla kaikilla Etukorttikentillä 50 % alennuksella normaalista greenfeestä 3 kertaa per kenttä kauden 2018 aikana. Kortti on henkilökohtainen ja täysin sähköinen eli se kytketään pelaajan profiiliin NexGolfissa. Näin ei tarvitse muistaa kantaa korttia mukanaan. Oman osakkeen pelioikeudella pelaavalle etukortti maksaa 15 euroa. Vuokrapelioikeudella pelaavalle kortin hinta on 30 euroa. Ei koske juniori- tai opiskelijapelioikeudella pelaavia. Kentät voivat tarjota Etukorttilaisille lisäalennuksia. Tarkkaile kenttien www-sivuja! 

Lähimpänä olevia etukorttikenttiä mm. Hartola Golf, Kanavagolf, Laukaan Peurunkagolf ja Puula Golf. Lue lisää SGK:n nettisivuilta

>> Etukorttikentät kartalla


HUOM! Ethän sekoita Etukorttia Kultakorttiin.

 


Kuinka voin hankkia etukortin?

Muuramen Golfkentällä pelioikeudella pelaavat asiakkaat (niin osakkeenomistajat kuin pelioikeuden vuokraajat) voivat tilata Etukortin itselleen lähettämällä sähköpostia caddiemaster@muuramegolf.fi. Laskutamme etukortit noin kerran viikossa. Kortin voi maksaa myös caddiemasterin tiskillä klubin aukioloaikojen puitteissa. 

 

Lähettänyt

Jaa: