SGK Etukortti pelioikeudella pelaaville

SGK Etukortti pelioikeudella pelaaville

 
etukorttitunnus.png
 
Ruoho on vihreämpää SGK:n jäsenkentillä! 


SGK:n Etukortilla pelioikeuden haltija voi vierailla kaikilla Etukorttikentillä 50% alennuksella normaalista greenfeestä 3 kertaa per kenttä kauden 2019 aikana. Kortti on henkilökohtainen ja täysin sähköinen eli se kytketään pelaajan profiiliin NexGolfissa. Näin ei tarvitse muistaa kantaa korttia mukanaan.
 
Vuokrapelioikeudella pelaavalle kortin hinta on 30 euroa, oman osakkeen pelioikeudella pelaavalle Muurame Golf tarjoaa osakasetuna etukortin vain 15 eurolla. Etu ei koske juniori- tai opiskelijapelioikeudella pelaavia.
 
Kentät voivat tarjota Etukorttilaisille myös muita lisäalennuksia. SGK- jäsenkenttien listaa valmistuu lähiaikoina ja kenttiä liittyy yhä mukaan. Lähimpänä olevia etukorttikenttiä mm. Hartola Golf, Kanavagolf, Laukaan Peurunkagolf ja Puula Golf. 
Lue lisää >> https://www.sgky.fi/kultakortti-ja-etukortti.html

Kuinka voin hankkia etukortin?

Muuramen Golfkentällä pelioikeudella pelaavat asiakkaat (niin osakkeenomistajat kuin pelioikeuden vuokraajat) voivat tilata Etukortin itselleen lähettämällä sähköpostia tanja.kauppinen@muuramegolf.fiAktivoimme ja laskutamme etukortit noin kerran viikossa. Kortin voi maksaa myös caddiemasterin tiskillä klubin aukioloaikojen puitteissa. 

Etukortti on voimassa 1.5.–31.10.2019.


HUOM! Ethän sekoita Etukorttia Kultakorttiin.

Lähettänyt

Jaa: