Talviharjoittelu huipputiloissa Hutungissa

Talviharjoittelu huipputiloissa Hutungissa

Talviharjoittelutila käytössä 25.11.2017 –29.4.2018

Vaajakoskella Hutungin liikuntakeskuksen yläkerrassa on lämpimät talviharjoittelutilat golffareille. Siellä on käytössä n. 17x39 metrin kokoinen halli, jossa on lähes 200 m2 lähipelialue. Viheriössä kallistukset ja matto käyttäytyvät lähes oikean viheriön tapaan sille chipattaessa. Lyöntipaikkoja löytyy kahdeksan. Tilat on toteutettu Laukaan Peurunkagolfin, Muurame Golfin ja Jyväs-Golfin kanssa yhdessä.

>> HINNAT
>> VUOROT
>> VARAUKSET
>> HUTUNKI
>> OPETUS  


HINNAT

Seuran jäsenille myydään edullisempia henkilökohtaisia sarjakortteja:
                               
5 kertaa 60 €
10 kertaa 100 € (junioreille 50 €)
20 kertaa 150 €

Alle kouluikäiset pääsevät talviharjoittelutilaan maksavan aikuisen seurassa ilman erillistä veloitusta.

HUOM! 10 ja 20 kerran sarjakortteihin voi nimetä ostovaiheessa kaksi eri henkilöä, jotka voivat käyttää korttia, henkilöllisyys todistettava tarvittaessa Hutungissa. Kyseisten henkilöiden pitää kuulua kortin myyneeseen seuraan.

Seura laskuttaa ja lähettää sarjakortin (tai voit käydä klubilla noutamassa ja maksamassa sen). Kun ostat sarjakortin seuran kautta, voit hyödyntää maksuvälineenä Smartum liikuntaseteliä, kulttuuriseteliä, saldokorttia, Edenredin virikeseteliä ja -korttia, ePassia sekä TYKY Onlinea.

Sarjakortin loputtua, voit hankkia vähintään 5 kerran kortin samalla kertahinnalla kuin edellisessä sarjakortissasi oli. Sarjakortti on voimassa 29.4.2018 saakka. Käyttämättä jääneistä kerroista (10- ja 20 kerran kortit) on mahdollista saada hyvityksenä 1 poletti / käyttämätön kerta (ei koske opetusryhmien alennettuja sarjakortteja). Vaihto tehtävä 15.5.2018 mennessä.

Kertalipun hinta Hutungin kassalta ostettuna on 15 €, on sitten minkä seuran jäsen tahansa tai aloittelija. Kertamaksua ei voi maksaa Hutungissa liikuntaseteleillä ym. Kertalippuja voit tiedustella myös Hannu Ahvenjärveltä puh. 040 548 6262 / tj@muuramegolf.fi


VUOROT

VIIKKOKALENTERISTA näet sovitut seuran vuorot, jotka ovat kiinteät koko kauden ajan. Pallot kuuluvat hintaan. Lisäksi on avoimia yleisövuoroja johon voi tulla kuka tahansa. 

HUOM! Seuravuoroille voivat mennä AINOASTAAN kyseisen seuran jäsenet. Junnujen yhteisten treenien aikataulu selviää myöhemmin. Yleisövuorona toistaiseksi.

Kun tulet harjoittelemaan, ilmoittaudu aina ensin kassalla, jossa kuitataan sarjalipun käyttö, otetaan nimi ja seura ylös. Voit siis käydä joko oman seuran vuorolla tai yleisövuorolla, miten vain pääset parhaiten tulemaan, sarjalippu käy joka vuorolla maksuvälineenä. Noudata golfetikettiä ja hallin sääntöjä. Varaa mukaan myös sisä-/golfkengät. Kun olet mielestäsi harjoitellut riittävästi, anna tilaa muille, max. 2h/ kerta.


VARAUKSET

Sarjakorttivaraukset (MGS jäsenille) Muurame Golfin toimiston kautta sähköpostitse toimisto@muuramegolf.fi. Ilmoitathan varatessasi jäsennumerosi. Muistathan kertoa, jos tulet olemaan mukana golfopetusryhmissä  talvikaudella, niin saat alennusta ensimmäisestä sarjakortistasi. Laitathan varauksen yhteydessä myös tietoa, jos maksat osan esim. liikuntaseteleillä. Liikuntasetelit voi tuoda tai postittaa klubille, sovitaan aika etukäteen.


HUTUNKI

Hutunki avoinna joka päivä klo 10–21. Varaa suihkuun oma pyyhe mukaan. Saunat lämpiävät arkisin klo 17-21 ja la-su klo 10-21. Hutungista oman kokin valmistamaa keittolounasta ma-pe klo 11-14. Katso lounaslista sivuiltamme www.hutunki.fi/kahvio. Lisäksi kahviostamme löytyy herkullisia annoksia nautittavaksi, milloin vain mm. kanakori, makkarakori, pizzaa, talon hampurilainen ym.  sekä smoothiebaari.


OPETUS

Golfopettaja, Asmo Hakanen, 044 968 0099, pro.asmo @ muuramegolf.fi
PGA Golfopettaja, Jarno Mononen, 041 541 3595, pro.jarno @ muuramegolf.fi

Asmon ja Jarnon talven opetusryhmistä voi tiedustella suoraan heiltä, joko sähköpostitse tai puhelimitse. 

>> Jarno Monosen talviharjoittelutiedote

 

Hyödynnä loistava talviharjoittelupaikka. Tervetuloa harjoittelemaan!

 

Lähettänyt

Jaa: