Toimialan päivitettty COVID-19 tiedote ja rajoitusten purku

Toimialan päivitettty COVID-19 tiedote ja rajoitusten purku

Golfin soveltava ohjeistus purettii 17.6.2020. Voimaan jää edelleen kaikkia koskevat yleiset viranomaisten antamat määräykset, ohjeet ja suositukset. 

Pelaajien ja golfyhteisöjen näkökulmasta tämä tarkoittaa omaehtoisen vastuullisen toiminnan noudattamista ja erityisesti edelleen tulee noudattaa sosiaalista turvaetäisyyttä, käsi- ja yskimishygieniaa sekä kulloisiakin kokoontumisrajoituksia ja ravintolatoiminnan ohjeistuksia.

Koronavirustilanne on saatu Suomessa suhteellisen hyvin haltuun. Pelaajat ja golfyhteisöt ovat toimineet kevään ja alkukesän aikana esimerkillisen vastuullisesti. Toivomme, että niin tämä vastuullinen suhtautuminen ja toiminta jatkuu edelleen pelikauden läpi. Näin varmistamme osaltamme, että golfia voidaan harrastaa edelleen läsnäolevasta koronaviruksesta huolimatta.

Seuraamme yhdessä toimialajärjestöjen kanssa tilannetta tarkkaavaisesti ja tarvittaessa tulemme reagoimaan tautitilanteen muuttumiseen välittömästi ja asiaankuuluvin toimenpitein.

Olemme purkaneet Muurame Golfissa rajoitusten aiheuttamia toimia:

  • Kärryjen ja golfautojen desinfiointi on lopetettu. Käsidesiä saatavilla edelleen useassa paikassa klubilla.
  • Rei'istä on otettu koroke pois ja lipun saa halutessaan nostaa.
  • Hiekkasiemenseos laatikot ja pussit ovat palanneet pelaajien käyttöön rangelle ja klubin edustan bägikatokseen, otathan seosta kierrokselle mukaan! 
  • Itsensä riskiryhmään kokevat pelaajat voivat edelleen halutessaan sulkea lähtöajan caddiemasterin kautta. 

Pidetään edelleen itsestä ja toisista huolta, turvallista golfkesän jatkoa! 

 

Lähettänyt

Jaa: