Vuokrapelioikeus 2019

Vuokrapelioikeus 2019

 

Pelioikeus sisältää rajoittamattoman henkilökohtaisen pelioikeuden yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Pelioikeuden vuokraaja saa nettiajanvaraustunnukset. Mahdollisuus varata aikoja 5 päivää eteenpäin (kuluva päivä laskettu mukaan) ja maksimi 2 yhtäaikaista voimassaolevaa varausta.

HUOM! Osakkeenomistajan edut säilyvät osakkeenomistajalla, kyse on siis ainoastaan pelioikeuden vuokrauksesta.

Pelioikeuden haltijalla lisäetuina mm. SGK etukortti -mahdollisuus sekä edulliset 20€ vaihtopäivät Jyväs-Golfissa ja Himos-Golfissa. 


 

Voit varata kauttamme osakkaan vuokralle tarjoaman pelioikeuden

  • vuokrausmahdollisuus kaikilla (myös muiden seurojen jäsenillä)
  • vuokrapelioikeuden hinta 640 euroa
  • vuokra maksetaan viikon kuluessa suoraan osakkeenomistajan tilille. Pelioikeus astuu voimaan kun se on maksettu ja maksukuitti toimitettu Muurame Golfin toimistoon (toimiston palveluaikoina).

 PELIOIKEUDEN VARAAMINEN

Tilaa pelioikeus ja klikkaa lomakkeeseen >> 

VUOKRAPELIOIKEUS 2019 TILAUSLOMAKE 


Huomioitavaa:

Vastaanotetut pelioikeusvaraukset kuitataan arkipäivisin sähköpostiohjein toimistostamme. Mikäli et ole saanut kuittaustamme ja maksuohjeita sähköpostiste n. 1-2 arkipäivän kuluessa lomakkeen lähettämisestä, ole ystävällinen ja tarkista vielä sähköpostisi roskaposti/muut kansiot. Ole tarvittaessa vielä sähköpostitse yhteydessä toimistoomme. Tiedustelut tanja.kauppinen@muuramegolf.fi / p. 0504318383

  • Muurame Golf Oy laskuttaa pelioikeuden vuokraajalta 25 euron varausmaksun 7pvä maksuajalla, joka hyvitetään lopullisessa hinnassa.
  • Varausmaksua ei palauteta, mikäli pelaaja ei otakaan pelioikeutta yhtiöstä riippumattomasta syystä vastaan. 
  • Muurame Golf Oy toimittaa maksuohjeet osakkaalle tehtävää 615€ tilisiirtoa varten sähköpostitse. Maksuaikaa 7 päivää.
  • Mikäli haluat käyttää pelioikeusmaksussasi liikuntarahaa, kirjaa maksutapa- ja summa(t) tilauslomakkeeseen. Tällöin tarjoamme Muurame Golfin omaan käyttöön lunastettua pelioikeutta ja maksuista sovitaan tapauskohtaisesti sähköpostitse.

JUNIORI- JA OPISKELIJAPELIOIKEUDET


Klikkaa lomakkeeseen >> 

JUNIORI- JA OPISKELIJAPELIOIKEUS 2019 TILAUSLOMAKE 


Juniori- ja opiskelijapelioikeuksia ei arvota, vaan ne voi tilata erikseen. Pelioikeuden vuokraaja voi lisäksi ostaa yhdelle lapselleen tai puolisonsa lapselle (myös alenevassa polvessa eteenpäin) kaudelle 2019 nimetyn junioripelioikeuden tai opiskelijapelioikeuden.

Juniori- tai opiskelijapelioikeuden voi ostaa MGS ry:n jäsenelle myös erikseen, ilman että vanhemmilla on osaketta tai pelioikeutta. 

Juniori- ja opiskelijapelioikeuksien hinnat 2019:

Junioripelioikeus max. 12 v. (s.2007 tai myöh.) 70€ 
Junioripelioikeus 13-18 v. (s.2001-2006) 145€ 
Junioripelioikeus 19-21 v. (s.1998-2000) 290€ 
Opiskelijapelioikeus 22-25 v.(s.1994-1997) 435€ 

Lähettänyt

Jaa: