Vuokrattavat bägikaapit

Vuokrattavat bägikaapit

 

Vuokraamme bägikaappeja yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Bägikaappitila sijaitsee lyöntikatoksen viereisessä kontissa. Tila pitää tyhjentää irtaimistosta golfkauden päättymiseen mennessä eli arviolta lokakuun loppuun mennessä. Vuokralaista muistutetaan tilan tyhjentämisestä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Vuokra on koko vuokrakaudelta aikuisilta 30 euroa ja alle 18-vuotiailta 20 euroa. Hinta sis. alv 24 %. Vuokra tulee maksaa sopimuksen allekirjoituksen jälkeen Muuramen golfklubin kassaan.

Muut vuokraehdot

Muurame Golf Oy ei ole vakuuttanut konttia eikä sen sisältöä lainkaan. Vuokralainen on tietoinen, että bägikaapissa säilytettävän irtaimiston vakuuttamisesta vastaa vuokralainen, esim. oman kotivakuutuksensa kautta. Bägikaapit sisältävän kontin ovet avataan aamuisin klo 8:00 mennessä ja ne suljetaan klubin sulkeutuessa. Kesäaikaan kontti suljetaan klo 21:00 ja syksymmällä aikaisemmin klubin aukioloaikojen mukaisesti. Vuokralainen hankkii vuokraamaansa bägikaappiin itse lukon avaimineen. Vuokralainen on avaimista itse vastuussa. Mikäli lukon avaimet häviävät, niin lukko voidaan avata tarvittaessa kenttähenkilökunnan toimesta voimakeinoin. Bägikaappitilassa ei saa säilyttää pilaantuvia elintarvikkeita.

Bägikaappien varaukset caddiemasterilta caddiemaster@muuramegolf.fi

HUOM! Bägikaappitila otetaan käyttöön samana päivänä kuin kenttä avataan.

 

Lähettänyt

Jaa: