HOLE IN ONE vakuutus

HOLE IN ONE vakuutus

 

GoGolfin jäsenyyteen kuuluu hole-in-one-vakuutus myös kaudella 2020. Uusi yhteistyökumppani holarivakuutuksissa on Pohjantähti-vakuutusyhtiö.

Kaudella 2020 holarivakuutuksen maksimikorvaussumma on 250 euroa, millä kestittää samaan aikaan kentällä olleet pelaajat. Tarjoilun pitää tapahtua kentän klubiravintolassa välittömästi kyseisen kierroksen jälkeen. Summa on kuitenkin mahdollista korottaa 500 euroon Pohjantähden toimistolla, jolloin jatkossa voi säästää myös vakuutusmaksuissa.

Hyväksytyn suorituksen edellytyksenä on, että lyönti ja kenttä täyttävät Suomen Hole-in-One-klubin säännöt. 

Pohjantähden tarjoama hole-in-one-vakuutus astuu voimaan sen jälkeen, kun vakuutus on käyty aktivomassa. Tämä tapahtuu GoGolfin omilla sivuilla, omassa profiilissa. Aktivointi on mahdollista perjantaista 28.2.2020 alkaen.

 Kun vakuutuksen on käynyt aktivoimassa, se voimassa kaikilla kierroksilla Suomessa ja ulkomailla. Holarin tehtyäsi säästä maksamastasi juomatarjoilusta kuitti jakäy tekemässä korvaushakemus osoitteessa gogolf.fi/hiokorvaus.

 

Lue lisää mm. GoGolfin tapahtumista, matkaeduista, hole-in-one vakuutuksesta ja GoGolf green fee diileistä >> https://www.gogolf.fi/jasenedut

 

Lue lisää GoGolf jäsenyyden aktivoinnista>> https://www.muuramegolf.fi/oma-pelaaja/gogolf-jasenyys

Lähettänyt

Jaa: