Muuramen Golfseura ry:n naistoimikunnan tervehdys

Muuramen Golfseura ry:n naistoimikunnan tervehdys

Hei kaikki Muuramen golfleidit,

Golfkesä 2020 on vihdoin alkamassa poikkeuksellisen koronakevään jälkeen. Naistoimikunta on kokoontunut aktiivisesti myös etäyhteyksien avulla ja suunnitellut tulevan kauden ohjelmaa toiveikkain mielin, vaikka välillä onkin ollut haasteellista suunnitella tulevan kauden naisten tapahtumakalenteria. Olemme kuitenkin todella iloisia, että pystymme ylipäänsä golfia pelaamaan ja järjestämään mukavia golftapahtumia Muuramen golfleideille.

Varsinaista kauden avajaistapahtumaa emme ikävä kyllä pysty tänä keväänä järjestämään, mutta pyrimme kuitenkin järjestämään kaikki naisten omat tapahtumat Muurame golfissa. Retkisuunnitelmat olivat jo pitkällä, mutta valitettavasti tämän vuoden osalta jouduimme perumaan jo suunnitellun retken. Naiset vastaan seniorimiehet golfkisa on myös peruttu.

Alustavan suunnitelman mukaan naisten peli-illat pyritään toteuttamaan viikkokisoina. Tiedotamme ja päivitämme tulevista tapahtumista naisten osalta kilpailukalenterissa, jossa näkyy myös kilpailuohjeet mahdollisine erikoiskilpailuineen. Kilpailut järjestetään ja toteutetaan noudattaen seuran ohjeistuksia liittyen kaikkeen kilpailutoimintaan turvallisuus huomioon ottaen. Muutoksia kaikkeen toimintaan saattaa tulla lyhyellä varoitusajalla.

Ensimmäinen viikkokisa on viikolla 21 etuysinä (19.5.-24.5; ti, to, la ja su lähdöt). Pelimuoto on pistebogi ja erikoiskilpailuna on puttikisa (vain griiniltä putatut putit lasketaan; tästä lisäinfoa kilpailukalenterissa). Kaikki varaavat itse oman lähtöaikansa ja jokaisella tulee olla merkitsijä mukana, jonka ei välttämättä tarvitse olla itse kilpailussa mukana. Tulokset merkitään GameBookiin, mutta mikäli sen käytössä tulee ongelmia, tulokset voi toimittaa pelatun kierroksen jälkeen sähköpostitse osoitteeseen caddiemaster@muuramegolf.fi (viimeistään kyseisen viikon sunnuntai-iltana). Tulokset julkaistaan seuraavan viikon maanantaina kilpailukalenterissa. Palkintojen noutamisesta tiedotetaan myöhemmin voittajille.

Golfopetuksesta löytyy infoa seuran sivuilta. Naistoimikunta tukee naisille suunnattua opetustoimintaa. Tästä tarkempaa tietoa myöhemmin.

Muutokset kilpailukalenteriin ovat mahdollisia. Nautitaan kuitenkin kesästä, pelaamisesta ja muistetaan huomioida seuran ohjeet liittyen kaikkeen järjestettyyn toimintaan.

Golfterveisin, Naistoimikunta

 

Päivitys 

 

1. Naisten peli-ilta viikkokisan muodossa etuysinä 19.-24.5. välillä (ti, to, la ja su etuysin lähdöt;

maksimissaan 4 kierrosta; hinta 5€ per kierros).

Kaikki varaavat itse oman lähtöaikansa ja jokaisella tulee olla merkitsijä mukana, jonka ei välttämättä tarvitse olla itse kilpailussa mukana. Tulokset merkitään GameBookiin, mutta mikäli sen käytössä tulee ongelmia, tulokset voi toimittaa pelatun kierroksen jälkeen sähköpostitse osoitteeseen caddiemaster@muuramegolf.fi (viimeistään kyseisen viikon sunnuntai-iltana). Tulokset julkaistaan seuraavan viikon maanantaina kilpailukalenterissa. Palkintojen noutamisesta tiedotetaan myöhemmin voittajille.

Emäntinä toimivat Marjo Salmenkivi ja Marja Miettinen.

Sponsorit: Fysios Muurame, Kuntomaailma, Ritun puutarha, TietoAkseli Oy, Tikkurila Oy.

Arvonta ei-voittaneille.

Ensimmäinen viikkokisa on viikolla 21 etuysinä (19.5.-24.5; ti, to, la ja su lähdöt). Pelimuoto on pistebogi ja erikoiskilpailuna on puttikisa (vain griiniltä putatut putit lasketaan; tästä lisäinfoa kilpailukalenterissa).

 

Naisten Sunnuntai 7.6.

 BestBall (klo 10.00 alkaen väliaikalähdöt 4 hengen ryhmissä). 3 parasta paria palkitaan. Lisäksi palkitaan paras pb sekä scratch. Emäntinä toimivat Sari Fors, Eija Lindqvist ja Saija Nordström. Sponsoreina ovat Karoliina Kauneushoitola Spa, Naistoimikunta, TietoAkseli Oy, Tikkurila Oy. Arvonta ei-voittaneille.  Eväspussi kuuluu 12€ kisamaksuun.

 

Naistoimikunnan tuki golfopetukseen

Naistoimikunta tukee vuonna 2020 naisjäsentensä osallistumista golfopetukseen. Koronatilanteesta johtuen olemme päättäneet suunnata tuen kummankin golfopettajan yksityistunteihin. Naistoimikunnan tuki yksityistunnin (55 minuuttia) hinnasta on 10 euroa. Itselle maksettavaksi jää tuen jälkeen 40 euroa.

Tukea maksetaan 40 naisjäsenelle ja tuen voi käyttää vain kerran. Yksityistunti varataan normaalisti golfopettajalta, joka ilmoittaa tuen käytöstä caddiemastereille.

Hyviä opetushetkiä! Naistoimikunta

Lähettänyt

Jaa: