Talviharjoittelu Hutungissa 2018-2019

Talviharjoittelutila käytössä 24.11.2018 – 28.4.2019

Vaajakoskella Hutungin liikuntakeskuksen yläkerrassa on lämpimät talviharjoittelutilat golffareille. Siellä on käytössä n. 17x39 metrin kokoinen halli, jossa on lähes 200 m2 lähipelialue. Viheriössä kallistukset ja matto käyttäytyvät lähes oikean viheriön tapaan sille chipattaessa. Lyöntipaikkoja löytyy kahdeksan. Tilat on toteutettu Laukaan Peurunkagolfin, Muurame Golfin ja Jyväs-Golfin kanssa yhdessä.

>> HINNAT
>> VUOROT
>> VARAUKSET
>> HUTUNKI
>> OPETUS


HINNAT

Seuran jäsenille myydään edullisempia henkilökohtaisia sarjakortteja:

5 kertaa 60 €
10 kertaa 100 €
(juniorit 50 €)
20 kertaa 150 €
 

Alle kouluikäiset pääsevät talviharjoittelutilaan maksavan aikuisen seurassa ilman erillistä veloitusta.

HUOM! 10 ja 20 kerran sarjakortteihin voi nimetä ostovaiheessa kaksi eri henkilöä, jotka voivat käyttää korttia, henkilöllisyys todistettava tarvittaessa Hutungissa. Kyseisten henkilöiden pitää kuulua kortin myyneeseen seuraan.


Seura laskuttaa ja lähettää sarjakortin (tai voit käydä klubilla noutamassa ja maksamassa sen). Kun ostat sarjakortin seuran kautta, voit hyödyntää maksuvälineenä Smartum liikuntaseteliä, kulttuuriseteliä, saldokorttia, Edenredin virikeseteliä ja -korttia, ePassia sekä Eazybreak mobiilipalvelua, TYKY Onlinea ja Tyky-seteleitä.

Sarjakortti on voimassa 28.4.2019 saakka. Käyttämättä jääneistä kerroista (10- ja 20 kerran kortit) on mahdollista saada hyvityksenä 1 poletti / käyttämätön kerta. Vaihto tehtävä 15.5.2019 mennessä.

Kertakäynnin hinta Hutungin kassalta ostettuna on 15 €, on sitten minkä seuran jäsen tahansa tai aloittelija. Kertamaksua ei voi maksaa Hutungissa liikuntarahalla.

Kertalippuja voit tiedustella toimistostamme. Maksuvälineenä käy myös liikuntaraha.


VUOROT

VIIKKOKALENTERISTA näet sovitut seuran vuorot, jotka ovat kiinteät koko kauden ajan. Pallot kuuluvat hintaan. Lisäksi on avoimia yleisövuoroja johon voi tulla kuka tahansa.

HUOM! Seuravuoroille voivat mennä AINOASTAAN kyseisen seuran jäsenet. 

Kun tulet harjoittelemaan, ilmoittaudu aina ensin kassalla, jossa kuitataan sarjalipun käyttö, otetaan nimi ja seura ylös. Voit siis käydä joko oman seuran vuorolla tai yleisövuorolla, miten vain pääset parhaiten tulemaan, sarjalippu käy joka vuorolla maksuvälineenä. Noudata golfetikettiä ja hallin sääntöjä. Varaa mukaan myös sisä-/golfkengät. Kun olet mielestäsi harjoitellut riittävästi, anna tilaa muille, max. 2h/ kerta. 

JUNNUTREENIT

Kaikkien seurojen junnujen yhteiset harkat ajalla su 13.1.-su 14.4. klo 14:15-15:45.

Lisätiedot, ilmoittautumiset ja sarjakorttitilaukset joonas.nieminen@muuramegolf.fi / p.0400773923. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita juniorin ikä, aiempi kokemus ja onko tarvetta mailoille. Tutustu kutsuun >> TÄSTÄ ja ilmoittaudu mukaan!  


VARAUKSET

Sarjakorttivaraukset (MGS jäsenille) Muurame Golfin toimiston kautta sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Ilmoitathan varatessasi jäsennumerosi. Laitathan varauksen yhteydessä myös tietoa, jos maksat osan esim. liikuntaseteleillä. Liikuntasetelit voi tuoda tai postittaa klubille ja osa liikuntarahamaksuista on hoidettavissa myös etänä. Klubilla asioinnista suosittelemme sopimaan etukäteen.

Sarjakorttien toimitus alkaa viikolla 47 (19.11.18 alkaen).


HUTUNKI

Hutunki on avoinna joka päivä klo 10–21. Varaathan suihkuun oman pyyhkeen mukaan. Saunat lämpiävät arkisin klo 17-21 ja la-su klo 10-21. Kahviosta on saatavilla Resta menun annoksia mm. makkaraperunat ja pizzaa ym. Lisäinfo www.hutunki.fi/kahvio


OPETUS

Golfopettaja, Asmo Hakanen, 044 968 0099, pro.asmo @ muuramegolf.fi
PGA Golfopettaja, Jarno Mononen, 041 541 3595, pro.jarno @ muuramegolf.fi

Asmon ja Jarnon talven opetusryhmistä voi tiedustella suoraan heiltä, joko sähköpostitse tai puhelimitse. 

 

Tervetuloa harjoittelemaan!

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt