GOLFOPETUS KAUDELLA 2021


Tommi Linnasta uusi Muurame Golfin head pro

Golfvalmentaja ja ammattivalmentajan tutkinnot suorittanut Tommi on toiminut golfvalmentajana vuodesta 1995 lähtien. Pitkän kokemuksen omaava ammattilainen on työskennellyt Kokkola Golfissa ja Virpiniemi Golfissa, sekä Suomen Golfliiton palveluksessa mm. maajoukkueen poikien kapteenina, tyttöjen ja naisten päävalmentajana.

Tommi toimii henkilökohtaisena valmentajana mm. Kiira Riihijärvelle ja hänen valmennettavat ovat voittaneet useita SM-mitaleita.

Tommin osaaminen sekä kokemus seuran opetus- ja valmennustehtävissä palvelevat erinomaisesti Muurame Golfia tulevina vuosina. Head Pron tehtävässä Tommi rakentaa oman valmennustiiminsä ja vastaa opetustoiminnan kehittämisestä ja tarjonnasta kaikki harrastajat huomioiden.

”Työssäni parasta on, kun saan tehdä töitä niin aloittelijoiden, harrastajien kuin kilpaurheilijoidenkin kanssa. Odotan innolla uutta tehtävää Muurame Golfissa” Tommi Linna.

 

PGA Pro Tommi Linna

+358 400 917 133

tommi.linna@golf.fi

Tommi Linna.jpg

 

>> Talvivalmennus 2021

>> Talvivalmennusta junioreille 2021

>> Junioreiden leiripäivä Hutungissa 7.2.2021

 

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt